Trifact
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,554
- İsim
- Yusuf
20gün önce bizim insanlarda garip bir mantık var. fiyatın kampanyalı olmadığını anlatmaya çalışıyorum ama diyorki 7800xt ile 3070 aynı mı. eee aradaki ekran kartındaki 6000tl eklersem 23000tl'lik devasa fark aynı mı? 20 gün öncesindeki kampanyaya eş değer olamıyorsa kimse kusura bakmasın. çünkü geçen ay ile bugün arasında dolar ikiye katlamadı, vergi artmadı, asgari ücretede zam gelmedi? ee nerden geliyor bu fiyat farkı diye sormuyorlar. bari adını hazır sistem kampaynası koymasınlar. tamam yüksek fiyatlı sistem alsınlar ama kampanyalı olmadığınıda bilsinler. benim takıldığım nokta bu. bazı sivri zeka arkadaşlara bakıyorum ne verirsen yutmaya alışmış, üstelik faiş fiyatında savunucusu, askeri olmuşlar.Ama sen ne zaman aldın ona bak günden güne değişiyor fiyatlar ekran kartı farkı var sıvı soğutma farkı vs var beklenti meselesi ya 7800xt tabii ki 3070 den çok daha üstün ama 3070 bana yeter dersen alırsın şahsen bana 3060ti bile yeter PC kullanacak olsam ama büyük bütçelerde almak isteyen de çok kişi var bu da gerçek
Mesaj otomatik birleştirildi:
açıkladım yukarıda.derken
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne dediğini hiç anlamadım bro. enteresan. diğer bileşenleri çıkınca 7800xtyi görebiliyorsun zaten kampanyalı mı kampanyasız mı olduğunu.Hocam senin karşılaştırman çok uygun değil zaten ekran kartını çıkarınca diğer bileşenler senin uyguna aldım dediğinden daha uygun oluyor
Son düzenleme: