Neler Yeni

PC hocası gg11 sistem arızası

YunFa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fahri
Merhaba
GG11 modelini gaming gen üzerinden aldım hemen elime ulaştı 1 günlük kullanımdan sonra pc kapandı bir daha açılmıyor. Sizce neyden kaynaklı olabilir ?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,219
İsim
Volkan
Merhaba
GG11 modelini gaming gen üzerinden aldım hemen elime ulaştı 1 günlük kullanımdan sonra pc kapandı bir daha açılmıyor. Sizce neyden kaynaklı olabilir ?
Psu markası neydi

dmrlk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Furkan Demiroluk
Yarın teknik destekle görüşüp bilgi veririm hoca. Aynı zamanda aldıktan sonra gördüm yorumlarda bende olmadı ama ekran kartında coil sesi alanlar olmuş.

ekran kartı çıkartıp kontrol ettim bir değişiklik olmadı. 700w psu
Durum nedir hocam?

YunFa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fahri
Destekle görüştüm. Neyden kaynaklanabileceğini dair yorum yapmadılar ürünü yollamamı istediler. ben de teknik servise kargoladım. Benim haricimde böyle bir problem yaşayan duymadım ama gene de alacak arkadaşlar karar sizin

Upset

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kutay özer
Sorunu çözebildiniz mi? Aynı sistemi almayı düşünüyorum da psu mu yetersiz kaldı acaba?
bende aynı sistemi aldım ve bir sorun yok arkadaş işlemci fanını veya kabloları yanlış bağladı yüksek ihtimal
Mesaj otomatik birleştirildi:

Destekle görüştüm. Neyden kaynaklanabileceğini dair yorum yapmadılar ürünü yollamamı istediler. ben de teknik servise kargoladım. Benim haricimde böyle bir problem yaşayan duymadım ama gene de alacak arkadaşlar karar sizin
bende bir sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumda bu tarz pc satanlar ile alakalı olarak işlemci ve GPU yu göstermeklik alıyorlar diğer parçaları çok özensiz diziyorlar dediğimde ben kötü oluyorum.
hangi parça kalitesizmiş acaba?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Uğurcan Bayraktar
bende aynı sistemi aldım ve bir sorun yok arkadaş işlemci fanını veya kabloları yanlış bağladı yüksek ihtimal
Muhtemelen hocam. Bu arada memnun musunuz sistemden? Ben de aynisini almayi planliyorum ssd yukseltmesiyle.

Upset

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kutay özer
Muhtemelen hocam. Bu arada memnun musunuz sistemden? Ben de aynisini almayi planliyorum ssd yukseltmesiyle.
hocam sistem çok iyi memnunum 2k da herşeyi sıkıntısız açıyor. fanı, ssd yi yükselttim ve rami 32 yapıp aldım. sıcaklık değerleri falan çok iyi. kasayıda beğendim bir sıkıntısı yok.

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
S
hocam sistem çok iyi memnunum 2k da herşeyi sıkıntısız açıyor. fanı, ssd yi yükselttim ve rami 32 yapıp aldım. sıcaklık değerleri falan çok iyi. kasayıda beğendim bir sıkıntısı yok.
Hocam bende bugün aldım aynı sistemi ram veya SSD yükseltmesi yapmadım memnun musun sistemden

dmrlk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Furkan Demiroluk
Dostum forumda başka bir konuda bir arkadaş ekran kartının evo olduğunu ve kötü olduğunu söylüyor ekran kartının sıcaklık değerleri nedir?

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Renas Doğan
Dostum forumda başka bir konuda bir arkadaş ekran kartının evo olduğunu ve kötü olduğunu söylüyor ekran kartının sıcaklık değerleri nedir?
hocam asus dualde kötüyse biz ne alalım? Sadece rog strix falan mı alcaz

dmrlk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Furkan Demiroluk
hocam asus dualde kötüyse biz ne alalım? Sadece rog strix falan mı alcaz
Dostum bu dual ama evo serisi ,normal duale göre kırpılmış bir dual. Fotoğraftan da anlarsın, biraz daha sıcak çalışıyor normal dual'e göre. O yüzdende biraz daha ucuz oluyor bu hazır sistem.

Ekler

• 2.png
    2.png
    738.3 KB · Hit: 36
  • 1.png
    1.png
    666.1 KB · Hit: 36
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,283