Neler Yeni

PC hocası gg11 sistem arızası

YunFa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fahri
Merhaba
GG11 modelini gaming gen üzerinden aldım hemen elime ulaştı 1 günlük kullanımdan sonra pc kapandı bir daha açılmıyor. Sizce neyden kaynaklı olabilir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Uğurcan Bayraktar
hocam sistem çok iyi memnunum 2k da herşeyi sıkıntısız açıyor. fanı, ssd yi yükselttim ve rami 32 yapıp aldım. sıcaklık değerleri falan çok iyi. kasayıda beğendim bir sıkıntısı yok.
Toplam ne kadara geldi sistem?

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
S
hocam asus dualde kötüyse biz ne alalım? Sadece rog strix falan mı alcaz
Keşke rog strix alabilsek para yetmez ona hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum bu dual ama evo serisi ,normal duale göre kırpılmış bir dual. Fotoğraftan da anlarsın, biraz daha sıcak çalışıyor normal dual'e göre. O yüzdende biraz daha ucuz oluyor bu hazır sistem.
Hocam sıcaklık değerinde uçurum bir fark olacağını sanmıyorum sizce yüzde kaç fark eder?

dmrlk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Furkan Demiroluk
Keşke rog strix alabilsek para yetmez ona hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sıcaklık değerinde uçurum bir fark olacağını sanmıyorum sizce yüzde kaç fark eder?
İnternetten direkt karşılaştırmasını bulamadım, tek tek bulup karşılaştır diyeceğim fakat bu sefer de kasa vs farkı olacağı için tam sonuç öğrenilemez, bence bir %5 %10 arası fark vardır en fazla.

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
S
İnternetten direkt karşılaştırmasını bulamadım, tek tek bulup karşılaştır diyeceğim fakat bu sefer de kasa vs farkı olacağı için tam sonuç öğrenilemez, bence bir %5 %10 arası fark vardır en fazla.
%10 u bulacağını bile sanmıyorum Asus dual ile dual Evo arasındaki fark %6-7 civarında gezer diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Süleyman Aydın
Dostum forumda başka bir konuda bir arkadaş ekran kartının evo olduğunu ve kötü olduğunu söylüyor ekran kartının sıcaklık değerleri nedir?
Dostum sıcaklığa çok takılma :). Bu sistemlerdeki daha doğrusu yeni kartlar gerçekten iyi. Bende Asus dual rtx 3079 var ısınıyordu. Ama 4 yıllık kart. Balım yaptım şimdi maksimum 68-70 görüyor. (Önceden yükte 80 e zorluyordu) Senin alacağın sistem 0 daha fanları vb her şey tertemiz. Sıcaklık ortama göre bile değişiyor.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Erdem
Destekle görüştüm. Neyden kaynaklanabileceğini dair yorum yapmadılar ürünü yollamamı istediler. ben de teknik servise kargoladım. Benim haricimde böyle bir problem yaşayan duymadım ama gene de alacak arkadaşlar karar sizin
Gaming gen üzerinden başka bir sistem aldım teslim etmeden önce test ediyorlar, ekran kartını veya soğutucuyu doğru bağladığınıza emin misiniz? Bu arada geçmiş olsun heves kırıcı bir durum umarım sorun yoktur.

YunFa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fahri
Gaming gen üzerinden başka bir sistem aldım teslim etmeden önce test ediyorlar, ekran kartını veya soğutucuyu doğru bağladığınıza emin misiniz? Bu arada geçmiş olsun heves kırıcı bir durum umarım sorun yoktur.
Evet hocam test edilmişti windows yüklü geldi. Bağlantılarda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum kullandığım sürede ısınma veya farklı bir problemle karşılaşmadım. Servise gitti ürün attık problemi öğreneceğiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Uğurcan Bayraktar
Evet hocam test edilmişti windows yüklü geldi. Bağlantılarda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum kullandığım sürede ısınma veya farklı bir problemle karşılaşmadım. Servise gitti ürün attık problemi öğreneceğiz.
Öğrendiniz mi hocam sorun neymiş?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,099
Üyeler
161,659
Son üye
Keremcan Eyi
Top Bottom