Toplam ne kadara geldi sistem?hocam sistem çok iyi memnunum 2k da herşeyi sıkıntısız açıyor. fanı, ssd yi yükselttim ve rami 32 yapıp aldım. sıcaklık değerleri falan çok iyi. kasayıda beğendim bir sıkıntısı yok.
36800Toplam ne kadara geldi sistem?
Keşke rog strix alabilsek para yetmez ona hocamhocam asus dualde kötüyse biz ne alalım? Sadece rog strix falan mı alcaz
Hocam sıcaklık değerinde uçurum bir fark olacağını sanmıyorum sizce yüzde kaç fark eder?Dostum bu dual ama evo serisi ,normal duale göre kırpılmış bir dual. Fotoğraftan da anlarsın, biraz daha sıcak çalışıyor normal dual'e göre. O yüzdende biraz daha ucuz oluyor bu hazır sistem.
İnternetten direkt karşılaştırmasını bulamadım, tek tek bulup karşılaştır diyeceğim fakat bu sefer de kasa vs farkı olacağı için tam sonuç öğrenilemez, bence bir %5 %10 arası fark vardır en fazla.Keşke rog strix alabilsek para yetmez ona hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sıcaklık değerinde uçurum bir fark olacağını sanmıyorum sizce yüzde kaç fark eder?
%10 u bulacağını bile sanmıyorum Asus dual ile dual Evo arasındaki fark %6-7 civarında gezer diye düşünüyorumİnternetten direkt karşılaştırmasını bulamadım, tek tek bulup karşılaştır diyeceğim fakat bu sefer de kasa vs farkı olacağı için tam sonuç öğrenilemez, bence bir %5 %10 arası fark vardır en fazla.
Dostum sıcaklığa çok takılma . Bu sistemlerdeki daha doğrusu yeni kartlar gerçekten iyi. Bende Asus dual rtx 3079 var ısınıyordu. Ama 4 yıllık kart. Balım yaptım şimdi maksimum 68-70 görüyor. (Önceden yükte 80 e zorluyordu) Senin alacağın sistem 0 daha fanları vb her şey tertemiz. Sıcaklık ortama göre bile değişiyor.Dostum forumda başka bir konuda bir arkadaş ekran kartının evo olduğunu ve kötü olduğunu söylüyor ekran kartının sıcaklık değerleri nedir?
Gaming gen üzerinden başka bir sistem aldım teslim etmeden önce test ediyorlar, ekran kartını veya soğutucuyu doğru bağladığınıza emin misiniz? Bu arada geçmiş olsun heves kırıcı bir durum umarım sorun yoktur.Destekle görüştüm. Neyden kaynaklanabileceğini dair yorum yapmadılar ürünü yollamamı istediler. ben de teknik servise kargoladım. Benim haricimde böyle bir problem yaşayan duymadım ama gene de alacak arkadaşlar karar sizin
Evet hocam test edilmişti windows yüklü geldi. Bağlantılarda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum kullandığım sürede ısınma veya farklı bir problemle karşılaşmadım. Servise gitti ürün attık problemi öğreneceğiz.Gaming gen üzerinden başka bir sistem aldım teslim etmeden önce test ediyorlar, ekran kartını veya soğutucuyu doğru bağladığınıza emin misiniz? Bu arada geçmiş olsun heves kırıcı bir durum umarım sorun yoktur.
Öğrendiniz mi hocam sorun neymiş?Evet hocam test edilmişti windows yüklü geldi. Bağlantılarda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum kullandığım sürede ısınma veya farklı bir problemle karşılaşmadım. Servise gitti ürün attık problemi öğreneceğiz.
Elime dün ulaştı hocam garantiden psu değiştirilmişÖğrendiniz mi hocam sorun neymiş?
Sorun sende miymis sadece psu mu dostum.Elime dün ulaştı hocam garantiden psu değiştirilmiş