psu dan kaynaklı büyük ihtimalleOyun oynarken bir anda kapandı. Herhangi bir ışık yanmıyor. İlk kapandığı zaman açma tuşuna bastığımda anlık soğutucunun ledi yanıp sönüyordu. Şuan herhangi bir tepki yok. Ekran kartı ve soğutucuyu söktüm bios pilini çıkarıp taktım. Evin prizlerinde problem yok onu da denedim. Herhangi bir değişiklik yok
psu yetersiz olabilir yada bozuk olabilir ekran kartı ve psu watt değeri nedirHafta sonu olduğu için bilgi alamadım yarın büyük ihtimal tekrar görüşüp servise göndereceğim. Öncesinde gözümden kaçan bir şey olabilir mi diye yazmak istedim
Forumda bu tarz pc satanlar ile alakalı olarak işlemci ve GPU yu göstermeklik alıyorlar diğer parçaları çok özensiz diziyorlar dediğimde ben kötü oluyorum.Merhaba
GG11 modelini gaming gen üzerinden aldım hemen elime ulaştı 1 günlük kullanımdan sonra pc kapandı bir daha açılmıyor. Sizce neyden kaynaklı olabilir ?
Yarın teknik destekle görüşüp bilgi veririm hoca. Aynı zamanda aldıktan sonra gördüm yorumlarda bende olmadı ama ekran kartında coil sesi alanlar olmuş.Sorunu çözebildiniz mi? Aynı sistemi almayı düşünüyorum da psu mu yetersiz kaldı acaba?
ekran kartı çıkartıp kontrol ettim bir değişiklik olmadı. 700w psupsu yetersiz olabilir yada bozuk olabilir ekran kartı ve psu watt değeri nedir
Bağlantılarda bir sorun yoksa muhtemelen PSU kaynaklıdır. Takipteyim hocam.Yarın teknik destekle görüşüp bilgi veririm hoca. Aynı zamanda aldıktan sonra gördüm yorumlarda bende olmadı ama ekran kartında coil sesi alanlar olmuş.
Her şeyden kaynaklanıyor olabilir ? Uzaylılar elektromanyetik sinyaller gönderip bozmuş bile olabilir.Merhaba
GG11 modelini gaming gen üzerinden aldım hemen elime ulaştı 1 günlük kullanımdan sonra pc kapandı bir daha açılmıyor. Sizce neyden kaynaklı olabilir ?