Neler Yeni

PC hocası gg11 sistem arızası

YunFa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fahri
Merhaba
GG11 modelini gaming gen üzerinden aldım hemen elime ulaştı 1 günlük kullanımdan sonra pc kapandı bir daha açılmıyor. Sizce neyden kaynaklı olabilir ?

ozancidik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ozan CIDIK
Hiçbir içerik yazmamışsın. Ne yaparken kapandı? Anakart üzerinde ışık yanıyor mu? Açmaya çalışıyor musun herhangi bir ses geliyor mu?
Kısaca biraz detay verirsen insanlar sana yardımcı olabilir.

YunFa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fahri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun oynarken bir anda kapandı. Herhangi bir ışık yanmıyor. İlk kapandığı zaman açma tuşuna bastığımda anlık soğutucunun ledi yanıp sönüyordu. Şuan herhangi bir tepki yok. Ekran kartı ve soğutucuyu söktüm bios pilini çıkarıp taktım. Evin prizlerinde problem yok onu da denedim. Herhangi bir değişiklik yok

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
EmreE
Oyun oynarken bir anda kapandı. Herhangi bir ışık yanmıyor. İlk kapandığı zaman açma tuşuna bastığımda anlık soğutucunun ledi yanıp sönüyordu. Şuan herhangi bir tepki yok. Ekran kartı ve soğutucuyu söktüm bios pilini çıkarıp taktım. Evin prizlerinde problem yok onu da denedim. Herhangi bir değişiklik yok
psu dan kaynaklı büyük ihtimalle

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Uğurcan Bayraktar
Sorunu çözebildiniz mi? Aynı sistemi almayı düşünüyorum da psu mu yetersiz kaldı acaba?

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,023
İsim
baba merhaba
gamin gen teknik desteğe arayıp bilgi edinsen ?
buradan biz görmeden bişey diyemeyiz.

YunFa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fahri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hafta sonu olduğu için bilgi alamadım yarın büyük ihtimal tekrar görüşüp servise göndereceğim. Öncesinde gözümden kaçan bir şey olabilir mi diye yazmak istedim

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
Ege
Hafta sonu olduğu için bilgi alamadım yarın büyük ihtimal tekrar görüşüp servise göndereceğim. Öncesinde gözümden kaçan bir şey olabilir mi diye yazmak istedim
psu yetersiz olabilir yada bozuk olabilir ekran kartı ve psu watt değeri nedir

canomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can Ömer
Merhaba
GG11 modelini gaming gen üzerinden aldım hemen elime ulaştı 1 günlük kullanımdan sonra pc kapandı bir daha açılmıyor. Sizce neyden kaynaklı olabilir ?
Forumda bu tarz pc satanlar ile alakalı olarak işlemci ve GPU yu göstermeklik alıyorlar diğer parçaları çok özensiz diziyorlar dediğimde ben kötü oluyorum.

YunFa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fahri
Sorunu çözebildiniz mi? Aynı sistemi almayı düşünüyorum da psu mu yetersiz kaldı acaba?
Yarın teknik destekle görüşüp bilgi veririm hoca. Aynı zamanda aldıktan sonra gördüm yorumlarda bende olmadı ama ekran kartında coil sesi alanlar olmuş.
psu yetersiz olabilir yada bozuk olabilir ekran kartı ve psu watt değeri nedir
ekran kartı çıkartıp kontrol ettim bir değişiklik olmadı. 700w psu

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Uğurcan Bayraktar
Yarın teknik destekle görüşüp bilgi veririm hoca. Aynı zamanda aldıktan sonra gördüm yorumlarda bende olmadı ama ekran kartında coil sesi alanlar olmuş.
Bağlantılarda bir sorun yoksa muhtemelen PSU kaynaklıdır. Takipteyim hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Uğurcan Bayraktar
Hocam destekle görüştünüz mü? Son durum nedir?

Nixist

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Enes
Merhaba
Her şeyden kaynaklanıyor olabilir ? Uzaylılar elektromanyetik sinyaller gönderip bozmuş bile olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,240
Üyeler
165,150
Son üye
S4lamanca
Top Bottom