Aynen ama o da çok zor ama yani fiyatı biraz daha yükseltip 5.6K gibi bir fiyata 1650S olsaymış da fena olmazmış.maalesef hocam,şu sistemde 1650S olsa acayip tatlı olabilirmiş,piyasa elvermiyor maalesefki.
ben 1 ay önce imzadaki sitemi 5.8k aldımmaalesef hocam,şu sistemde 1650S olsa acayip tatlı olabilirmiş,piyasa elvermiyor maalesefki.
fazla vermişsiniz hocam sanki .d , şuan o fiyata 1650S 'ler bulunuyor sanırsam.ben 1 ay önce imzadaki sitemi 5.8k aldım
RAMLER 8*2 olsa iyi derdim ama şu an bir tık pahalıya gelmiş.ben 1 ay önce imzadaki sitemi 5.8k aldım
aynen 5.5k bütçeye iyi olabilirmiş,buda iyi tabi fiyata bakarsak,16 gb ram ve depolama güzel avantaj.Aynen ama o da çok zor ama yani fiyatı biraz daha yükseltip 5.6K gibi bir fiyata 1650S olsaymış da fena olmazmış.
Evet şu anki piyasa için güzel bir sistem. Benim ihtiyacım yok ama inşallah Abdullah abide bu fiyat bandında benzer sistem yapar çünkü ihtiyacı olan çok kişi var.aynen 5.5k bütçeye iyi olabilirmiş,buda iyi tabi fiyata bakarsak,16 gb ram ve depolama güzel avantaj.
Rami 8gb yapıp, sıradan bir ssd koyulup, 1650s olabilirmiş.
Fiyatına göre iyi sitem alacaklara hayırlı olsun
hocam dediğiniz sistemler game garajda oluyor ve onların anakartı biostar a320 genelde ayrıca benim ssd 480gbfazla vermişsiniz hocam sanki .d , şuan o fiyata 1650S 'ler bulunuyor sanırsam.
bahsettiğim sistem buydu hocam aynı sistem ama 1650S var.hocam dediğiniz sistemler game garajda oluyor ve onların anakartı biostar a320 genelde ayrıca benim ssd 480gb
kısacası aldığım zaman fiyatı cidden iyiydi (umarım DA daha ucuz yapmaz üzülmek istemiyorum )