Bence abdullahın sistemi baya iyiydiTüm youtuberlar çıkardı ama tırt çıktılar. bir PC hocası kaldı umarım ondaki sistem gerçekten fp olur.
aynı sistem daha iyi parçalarla vatanda gece indirimleri ile benzer fiyata toplanabiliyor. Sistem güzel ancak fiyat avantajı yok ki. Niye FP diye koymuşlar video başlığına anlamış değilim. Fiyat avantajı için 55-60 bandında olması lazımdı.Bence abdullahın sistemi baya iyiydi
aldım ben 9070xt o sistemi geliyor yarınaynı sistem daha iyi parçalarla vatanda gece indirimleri ile benzer fiyata toplanabiliyor. Sistem güzel ancak fiyat avantajı yok ki. Niye FP diye koymuşlar video başlığına anlamış değilim. Fiyat avantajı için 55-60 bandında olması lazımdı.
Hayırlı olsun kankam güzel günlerde kullan. Mümkünse deneyimledikten sonra bana da bilgi verebilir misin? 9070xt için çok önyargılarım oluştu tereddütte kalıyorum hep.aldım ben 9070xt o sistemi geliyor yarın
veririm tabii ki iyi gecelerHayırlı olsun kankam güzel günlerde kullan. Mümkünse deneyimledikten sonra bana da bilgi verebilir misin? 9070xt için çok önyargılarım oluştu tereddütte kalıyorum hep.