🔥İndirim PC Hocası Medal X1 İ3 10100F-1660 Ti Sistem 6.666 TL !

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Şahane sistem.

Gayet güzel sistem.
Keşke sadece konuşmada kalmasam.

OC performansı pek iyi değil
Ki zaten bir şey demedim sadece parçayı eleştirdim onda bu fiyata göre normal yazdım
Her RAM alan OC yapacak diye bir kural yok ki?
Kötüyse kötü performans yapacak bir şey yok ama bu eleştirilecek bir nokta değil.
O zaman her B-Die ve Micron E-Die olmayan RAM'i eleştirelim mi şimdi?

Her RAM alan OC yapacak diye bir kural yok ki?
Kötüyse kötü performans yapacak bir şey yok ama bu eleştrilecek bir nokta değil.
O zaman her B-Die ve Micron E-Die olmayan RAM'i eleştirelim mi şimdi?
Hayır siz niye bu kadar uzattınız anlamıyorum sadece eleştirdim sisteme laf eden yok zaten sistem gayet güzel fiyatına göre ki aynı rami bende kullanıyorum
Sonuç olarak ram performansı kötü

İ3 yerine ryzen 5 3600 olup fiyat 7 k olsaymış efsane olurmuş

Hayır siz niye bu kadar uzattınız anlamıyorum sadece eleştirdim sisteme laf eden yok zaten sistem gayet güzel fiyatına göre ki aynı rami bende kullanıyorum
Sonuç olarak ram performansı kötü
Uzatılan bir mevzu yok zaten alıntıladığım ilk mesaj ,ek olarak OC performansı düşük diye bir eleştiri tarzı olamaz çünkü her şeyin bir bedeli var fiyat tarafında.
Parası olan basar üst seviye B-Die RAM'ler alır ,F/P sistemlerin genel özelliği de bütçesi düşük veya orta olan kullanıcılar içindir.
Ayrıca H410 anakartlı sistemde RAM'den OC performansı aramak da ayrı mevzu .

OC performansı pek iyi değil
Ki zaten bir şey demedim sadece parçayı eleştirdim onda bu fiyata göre normal yazdım
Rame OC yapan sayısı kaç 1/10000 zaten sistem 10100f den ötürü 2666mhz üstüne çıkamaz

Rame OC yapan sayısı kaç 1/10000 zaten sistem 10100f den ötürü 2666mhz üstüne çıkamaz
Uzatılan bir mevzu yok zaten alıntıladığım ilk mesaj ,ek olarak OC performansı düşük diye bir eleştiri tarzı olamaz çünkü her şeyin bir bedeli var fiyat tarafında.
Parası olan basar üst seviye B-Die RAM'ler alır ,F/P sistemlerin genel özelliği de bütçesi düşük veya orta olan kullanıcılar içindir.
Ayrıca H410 anakartlı sistemde RAM'den OC performansı aramak da ayrı mevzu .
Fiyat tarafında bir şey demedim ki zaten gayet iyi bir sistem kaliteli güzel bir sistem çıkarmışlar buna bir lafım olmadı sadece Ramin OC performansının düşük olmasından kaynaklı şunu yazdım "Corsair ram dışında bir kusur göremedim o da bu fiyatta olur bence gayet iyi sistem." O da bu fiyatta olur bence gayet iyi bir sistem yazmışım sistemle ilgili kötü bir şey söylememişim ki dediğiniz gibi 2666mhz kullanıyor ben bu sistemi alsaydım b450m s2h ve 3100 ya da 1600af geçerdim
Ki yine söylediğim gibi aynı rami kullanıyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,085
Üyeler
185,026
Son üye
DoublonS35