Leurox
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Hayır, SSD Kasa-Psu değişmeli yoksa alınmamamlıKasa ve PSU çöp. Onun harici fiyatına göre iyi sistem
Hayır, SSD Kasa-Psu değişmeli yoksa alınmamamlıKasa ve PSU çöp. Onun harici fiyatına göre iyi sistem
Bu sistemdeki bütün SATA SSD diskler kötü sayılır.PSU yu 650w seçerseniz sorun çözülür sistem maks 500w görür ve PSU zorlanmaz
Zorlanmazsada patlamaz
Ssd hakkında bir fikrim yok
@keremcnsz24 ssd kötü mü ?
Xpg sx8200 varBu sistemdeki bütün SSD diskler kötü.
JD olanı da önermem, sorun yaşayan çok kiş, var.
Yaşamayan da var, ne idüğü belirsiz.
O yüzden risk almaya değmez, diğeleri de iyi değil.
8100 müşXpg sx8200 var
kasa belki bir nebze kurtarır ancak psu kurtarmaz.Kasa kötü değil PSU kötü
patlaya da bilir patlamaya da bilir. Şans işi. Ancak gamepower, rampage, powerboost gibi markaların psu larındaki patlama riski, corsairdan, termaltakeden daha yğksek. Tabii ki bazen corsair patlıyor, frisby patlamıyor. Bu tamamen şans işi. Zaten powerboost psu=c4 olayı da şakasına ve abartma.Boş yorum.PSU C4 değil.Kanıt yok.Kimin patladı Gamepower PSU su link atsana?Sistem alınabilir bir sistem kasa da hava sirkülasyonu gayet iyi.PSU yuda en geç 1 yıla kadar para bulduğunda değiştirir.
kasanın hava akışı gayet güzel ama güç kaynağı....kasa belki bir nebze kurtarır ancak PSU kurtarmaz.
650w alırsa psu yu kurtarır çünkü bu sistem o psu yu zorlamazkasa belki bir nebze kurtarır ancak PSU kurtarmaz.
zorlamasıyla bir alakası varmıdır ? sonuçta psu çöp. Riske atmaya gerek yok bence.650w alırsa PSU yu kurtarır çünkü bu sistem o PSU yu zorlamaz
Ama ileride bir yükseltme yapacak olursa psuyu da değiştirmesi gerekicek
alınırBaşlıkta belirttiğim sistemin linki : PCH F Class 1.2 I R5 2600X GTX1660 Super 6GB 16GB DDR4 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı
tabii ki vardırzorlamasıyla bir alakası varmıdır ? sonuçta PSU çöp. Riske atmaya gerek yok bence.
Kendi adıma konuşayım, ben olsam kaliteli bir marka alırdım ne olduğu belli olmayan psu almazdımki çoğu kişi aynı fikirdedir. Stabii ki vardır
Bir çeye ÇÖP diyorsan bir karşı argüman sun
PSU zorlanmazsa patlamaz zaten bu patlama olayları çok nadir görülen bir şey
650 w patlamaz istesede zorlayamaz o PSU yu
Lütfen biraz araştırarak yorum yapalım
Bütçe yoksa ne yapmamızı önerirsiniz sayın psu hazretleriKendi adıma konuşayım, ben olsam kaliteli bir marka alırdım ne olduğu belli olmayan PSU almazdımki çoğu kişi aynı fikirdedir. S
Kendi adıma konuştum, niye bu kadar yükseldiniz sayın çok bilmiş. Lütfen düzgün üslupla konuşun.Bütçe yoksa ne yapmamızı önerirsiniz sayın PSU hazretleri