Neler Yeni

PC HOCASI | PCH F Class 1.2 Sistem alınır mı?

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Kendi adıma konuştum, niye bu kadar yükseldiniz sayın çok bilmiş. Lütfen düzgün üslupla konuşun.
Çok bilmiş ? İnsanlara yanlış bilgi veriyorsun
Bilinmedik marka gördüğünüz hemen
Aaaa çöp çöp alınmaz gibi tavırlara girmek yanlış bilgidir
Bu arkadaşın belliki bütçesi buna yetmiş emin ol oda aynı fiyata fsp corsair gibi psuları tercih etmeyi isterdi

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
Boş yorum.PSU C4 değil.Kanıt yok.Kimin patladı Gamepower PSU su link atsana?Sistem alınabilir bir sistem kasa da hava sirkülasyonu gayet iyi.PSU yuda en geç 1 yıla kadar para bulduğunda değiştirir.
zaten burada ki herkes bilgisiz cahil değil mi? bir siz biliyorsunuz kasa iyi bu arada psu kötü

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Çok bilmiş ? İnsanlara yanlış bilgi veriyorsun
Bilinmedik marka gördüğünüz hemen
Aaaa çöp çöp alınmaz gibi tavırlara girmek yanlış bilgidir
Bu arkadaşın belliki bütçesi buna yetmiş emin ol oda aynı fiyata fsp corsair gibi psuları tercih etmeyi isterdi
Arkadaş bütçesini belirtmişte benmi göremedim ? İncehesap adlı sitedeki özelleştirme kısmındaki PSU'ların çöp olduğunu bütün forum biliyor. Ben gerçeği söylüyorum, belki bütçesi var ancak psu konusunda bilgisiz ?

W4IT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berk D
Ben şahsen aynı PSU'yu kullanıyorum ve 1 yıla yakın oldu hiçbirşey yok. Elimdeki sistemi satıp şimdi bu sistemi alacağım. Lütfen PSU hakkında yanlış bilgi vermeyiniz. PSU nun sertifikası var onuda geçtim PC hocasının sistemi ve eğer öyle bir şey olsa sponsorluk alıp herkese bu sistemi tanıtmazlardı. Lütfen kullanmadan kanıt olmadan bir şey demeyin. Rampage ve bu gibi markalara iyi para verirseniz eliniz boş kalmaz. Eğer çok ucuz paralar verip bu markalara yönelcekseniz yönelmeyin şahsen ucuz PSU kullanmıştım zamanında ve patlamıştı anakarta zarar vermişti veya mouse örneği olarak vereyim Rampage maximum 1 yıl dayandı sonra meftah. Ama para verip gerçekten bu gibi ciddi rakamlar öderseniz bu markalara üzülmessiniz kullanmış biri olarak ve yakınlarımdan da örnek vererek bunu söyleyebilirim.

W4IT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berk D
itopya= DADG2 ye bakmanı öneririm veya abdullah abinin yeni sistemini bekleyebilirsin 1 hafta içinde çıkarır büyük ihtimal
Onun sistemi b550 anakart modeliyle olacak. Büyük ihtimal 6k-8k arası olur. Bütçe yetmez.

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Boş yorum.PSU C4 değil.Kanıt yok.Kimin patladı Gamepower PSU su link atsana?Sistem alınabilir bir sistem kasa da hava sirkülasyonu gayet iyi.PSU yuda en geç 1 yıla kadar para bulduğunda değiştirir.
Gamepower PSU kullan o zaman?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben şahsen aynı PSU'yu kullanıyorum ve 1 yıla yakın oldu hiçbirşey yok. Elimdeki sistemi satıp şimdi bu sistemi alacağım. Lütfen PSU hakkında yanlış bilgi vermeyiniz. PSU nun sertifikası var onuda geçtim PC hocasının sistemi ve eğer öyle bir şey olsa sponsorluk alıp herkese bu sistemi tanıtmazlardı. Lütfen kullanmadan kanıt olmadan bir şey demeyin. Rampage ve bu gibi markalara iyi para verirseniz eliniz boş kalmaz. Eğer çok ucuz paralar verip bu markalara yönelcekseniz yönelmeyin şahsen ucuz PSU kullanmıştım zamanında ve patlamıştı anakarta zarar vermişti veya mouse örneği olarak vereyim Rampage maximum 1 yıl dayandı sonra meftah. Ama para verip gerçekten bu gibi ciddi rakamlar öderseniz bu markalara üzülmessiniz kullanmış biri olarak ve yakınlarımdan da örnek vererek bunu söyleyebilirim.
Diğer markaların PSUları kadar koruması yok 80+ sertifikası nedir biliyor musun senin faturana yansır

Son düzenleme:

W4IT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berk D
Gamepower PSU kullan o zaman?

Diğer markaların PSUları kadar koruması yok 80+ sertifikası nedir biliyor musun senin faturana yansır
Ben o kadar şey yazdım o şeye mi takıldın? Kardeşim bizzat kullanıyorum hiçbirşey olmuyor olanıda görmedim. Adamlar bilip bilmeden konuşuyor. Yalan bilgilerle dolu şu internet.

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Ben o kadar şey yazdım o şeye mi takıldın? Kardeşim bizzat kullanıyorum hiçbirşey olmuyor olanıda görmedim. Adamlar bilip bilmeden konuşuyor. Yalan bilgilerle dolu şu internet.
Yani GamePower PSU öneriyorsun ekipmanda bile başarı olmayan bir marka :DDDDDDDDDDDD ben öyle bir markaya sistemimi emanet etmem ama senin gözünde sistemin değersiz ise umrumda değil bir daha bu markayı önerme o fiyat bandında alınabilecek çok daha iyi PSular var

W4IT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berk D
Yani GamePower PSU öneriyorsun ekipmanda bile başarı olmayan bir marka :DDDDDDDDDDDD ben öyle bir markaya sistemimi emanet etmem ama senin gözünde sistemin değersiz ise umrumda değil bir daha bu markayı önerme o fiyat bandında alınabilecek çok daha iyi PSular var
Kardeşim alınabilecek çok psu var evet fakat pch sistemde bu sunulmamış millet ne yapsın? Ayrıca ilk başta attığım yorumu okumamışsın. Ccidden şu yorumlarımı oku güzel kardeşim ve sentezle. Şu yorum ve konuşmalarınıda düzeltirsen sevinirim.

Amd fan boylardan nefret ediyor yazısıda ironidir inşallah. At gözlüğünü çıkar ve biraz araştır derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,279
Üyeler
165,324
Son üye
melihkaya
Top Bottom