abi sistemi görür görmez direkt aldım ama 1-2 ay daha beklesem daha farklı sistemler gelir miydi acaba ne diyorunuzİyi sistem kötü değil. Direk işlemci ekran kartı yeterli bence.
Ben beğenmedim sistemi. 6700xt olsa alınabilirdi ama 1-2 aya çok daha ucuzlar bu amd tarafı diye düşünüyorumabi sistemi görür görmez direkt aldım ama 1-2 ay daha beklesem daha farklı sistemler gelir miydi acaba ne diyorunuz
gereksiz yerine b550 yapssaydın keşke veya o farka bi kule tipi soğutucu alırdın neyse hayırlı olsunİşlemciyi "AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci" yaptım ve satın aldım. Hayırlı olsun mu yoksa geçmiş olsun mu?
muadil parça da olur topla bakayım kaça geliyorben anlamadım herkes neden bu kadar övmüş sistemi ki internetten tek tek toplasan aynı paraya geliyor hatta naysla alırsan herhangi bir şeyi daha bile ucuza geliyo
boş vaktim vardı 15140tlmuadil parça da olur topla bakayım kaça geliyor
muadil bile değil tüm parçaları aynı alsan kasayı 2 değil 3 fanlı olanından alsan her şeyi naysla alırsan aynı paraya geliyor normalde satılan hazır sistemleri sıfır parçalarla almaya kalktığında ya nays geçerli olmuyo ya da zaten çok çok fazla bir fiyat çıkıyo ortayamuadil parça da olur topla bakayım kaça geliyor
İncehesap Asus Rog Strix 6750 zt sistem ?Anakart dışında fiyatına göre kıvamı olmuş. Sinerji nin 13k ya yaptığı 6700xt yi geçen yok daha