kız ironi ne adımızıda mı unuttunBöyle komedi insanlar olunca eğleniyorum forumda ya hepiniz şaka gibisiniz bu arada zaman yolcusu arkadaş kart 2022 model
ben ofiste program için kullanacağım da rami 8e indirip işlemciyi 5500 yapıp o rami satıp elimdeki 16gb rami taksam nasıl olur.3 sistem varmış toplam bakalım ilerideki sistem ler nasıl olucak
5500 e gerek yok diye düşünüyorum ve şuan ram düşürme yokben ofiste program için kullanacağım da rami 8e indirip işlemciyi 5500 yapıp o rami satıp elimdeki 16gb rami taksam nasıl olur.
almıcam o yüzden şaka gibi olay videoda var diye gösteriliyor asdfubbhjghsdı5500 e gerek yok diye düşünüyorum ve şuan ram düşürme yok
Biraz yavaş salla hocam az önce nerde paylaştı kaç gün oldu paylaşalışimdi bu ekran kartı 2600 TL mi neydi abdullah hacıgül az önce instagramda paylastı 4 bin TL lik ne var burda sistem olarak fiyat performans bandında merak ettim
Belki firma ekleme yapmamıştıralmıcam o yüzden şaka gibi olay videoda var diye gösteriliyor asdfubbhjghsdı
şimdi paylaştı 21 dk önce instagramdan bakabilirsinBiraz yavaş salla hocam az önce nerde paylaştı kaç gün oldu paylaşalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Belki firma ekleme yapmamıştır
yeni paylaştı bakabilirsinBiraz yavaş salla hocam az önce nerde paylaştı kaç gün oldu paylaşalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Belki firma ekleme yapmamıştır