Var hocam arkadaşım aldı şuan ventus modelini. Çok sevindim onun adına. Acaba adetli alım var mıdır? 20kdan bütün stoğu alabilirdimAlan yokmu forumdan
Aynen dostum 5k karla satılır anında. Yüzyılın sistemi olmuş.Bence alanlar şuan heyecanlı adamlar ne yapacaklarını bilmiyor bu yüzden forumda bahsetmek akıllarından geçmiyordur şuan
Haklısın kardeşim ama ventus varsa ventus da alsın böyle sistem alma şansın yok bir dahaAblamı yollamıştım İstanbul'da oturuyor diye. Saat 10:00'dan beri orda. Şimdi telefon açtı bana, "3-5 kişi ben Ventus kart almam deyip sıradan çıktı. Kötü mü Ventus?" dedi. Abla hepsi iyi, bizim sıramıza düşen de Vision olan model ve sen onu al dedim.
Bazıları çıkıp kadına demiş ki "Kardeşin al-sat mı yapacak abla? Eğer öyleyse modelin pek önemi yok. Değiş tokuş yapalım." gibi gibi şeyler söylemiş. Beni arayıp şimdi söyledi.
Sıranızdaki hakkınız neyse onu alın kardeşim. Utanmıyor musunuz sistemden anlamayan kadını kafalamaya? Yazık size be, eğer bunları diyenler bu forumdaysa kalıbınıza tüküreyim. Adam değilsiniz
Harbi o neymiş öyle.Ablamı yollamıştım İstanbul'da oturuyor diye. Saat 10:00'dan beri orda. Şimdi telefon açtı bana, "3-5 kişi ben Ventus kart almam deyip sıradan çıktı. Kötü mü Ventus?" dedi. Abla hepsi iyi, bizim sıramıza düşen de Vision olan model ve sen onu al dedim.
Bazıları çıkıp kadına demiş ki "Kardeşin al-sat mı yapacak abla? Eğer öyleyse modelin pek önemi yok. Değiş tokuş yapalım." gibi gibi şeyler söylemiş. Beni arayıp şimdi söyledi.
Sıranızdaki hakkınız neyse onu alın kardeşim. Utanmıyor musunuz sistemden anlamayan kadını kafalamaya? Yazık size be, eğer bunları diyenler bu forumdaysa kalıbınıza tüküreyim. Adam değilsiniz!
50 kişiden fazla insan bekliyor zaten dostum. Birazdan stok bitecek zaten.Sıra vision'lara geldiyse bugün stok biter.
Sen sırada mısın kanka?50 kişiden fazla insan bekliyor zaten dostum. Birazdan stok bitecek zaten.
Hayır.S
Sen sırada mısın kanka?
Hayır.
Konularda sabahtan beri yazıyor arkadaşlar dostum. 50 kişi doldu diye. İster istemez bakıyorum zaten çünkü konuya yazıldıkça bana bildirim geliyorHocam bilgi nerden geliyor. Artık kimliğini açıkla. Bu indirim haberlerini kimden alıyorsun? asdasdada
Söylentilere göre 6 monitörün tamamından aynı anda indirim takip ediyormuşHocam bilgi nerden geliyor. Artık kimliğini açıkla. Bu indirim haberlerini kimden alıyorsun? asdasdada