Neler Yeni

PC Hocası Sistem Geldi

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Alan yokmu forumdan

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Alan yokmu forumdan
Var hocam arkadaşım aldı şuan ventus modelini. Çok sevindim onun adına. Acaba adetli alım var mıdır? 20kdan bütün stoğu alabilirdim 😆
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence alanlar şuan heyecanlı adamlar ne yapacaklarını bilmiyor bu yüzden forumda bahsetmek akıllarından geçmiyordur şuan
Aynen dostum 5k karla satılır anında. Yüzyılın sistemi olmuş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Rıdvan Çavuş
Ablamı yollamıştım İstanbul'da oturuyor diye. Saat 10:00'dan beri orda. Şimdi telefon açtı bana, "3-5 kişi ben Ventus kart almam deyip sıradan çıktı. Kötü mü Ventus?" dedi. Abla hepsi iyi, bizim sıramıza düşen de Vision olan model ve sen onu al dedim.

Bazıları çıkıp kadına demiş ki "Kardeşin al-sat mı yapacak abla? Eğer öyleyse modelin pek önemi yok. Değiş tokuş yapalım." gibi gibi şeyler söylemiş. Beni arayıp şimdi söyledi.

Sıranızdaki hakkınız neyse onu alın kardeşim. Utanmıyor musunuz sistemden anlamayan kadını kafalamaya? Yazık size be, eğer bunları diyenler bu forumdaysa kalıbınıza tüküreyim. Adam değilsiniz!

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Ablamı yollamıştım İstanbul'da oturuyor diye. Saat 10:00'dan beri orda. Şimdi telefon açtı bana, "3-5 kişi ben Ventus kart almam deyip sıradan çıktı. Kötü mü Ventus?" dedi. Abla hepsi iyi, bizim sıramıza düşen de Vision olan model ve sen onu al dedim.

Bazıları çıkıp kadına demiş ki "Kardeşin al-sat mı yapacak abla? Eğer öyleyse modelin pek önemi yok. Değiş tokuş yapalım." gibi gibi şeyler söylemiş. Beni arayıp şimdi söyledi.

Sıranızdaki hakkınız neyse onu alın kardeşim. Utanmıyor musunuz sistemden anlamayan kadını kafalamaya? Yazık size be, eğer bunları diyenler bu forumdaysa kalıbınıza tüküreyim. Adam değilsiniz
Haklısın kardeşim ama ventus varsa ventus da alsın böyle sistem alma şansın yok bir daha

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

Sıranızdaki hakkınız neyse onu alın kardeşim. Utanmıyor musunuz sistemden anlamayan kadını kafalamaya? Yazık size be, eğer bunları diyenler bu forumdaysa kalıbınıza tüküreyim. Adam değilsiniz!
Harbi o neymiş öyle.

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Sıra vision'lara geldiyse bugün stok biter.

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Mehmet Ali

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Hocam bilgi nerden geliyor. Artık kimliğini açıkla. Bu indirim haberlerini kimden alıyorsun? asdasdada
Konularda sabahtan beri yazıyor arkadaşlar dostum. 50 kişi doldu diye. İster istemez bakıyorum zaten çünkü konuya yazıldıkça bana bildirim geliyor :D

Top Bottom