Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Söylentilere göre 6 monitörün tamamından aynı anda indirim takip ediyormuş
Söylentilere göre 6 monitörün tamamından aynı anda indirim takip ediyormuş
Bunlar teşkilat knk ne 6 monitörü 6 kişi kişi.Söylentilere göre 6 monitörün tamamından aynı anda indirim takip ediyormuş
Airport avm İstanbul'da mıHayır.
O vazgeçenler oturup ağlayacaklar gibime geliyor.Siradayim vazgecenler oldu 6 kisi falan.
Isim yazdirma usuluyle calisiyor ben 55 im bana muhtemelen kalacak.
Bugun biter gibi 65 e kadar var galiba
EvetAirport avm İstanbul'da mı
Kötü oldu buO vazgeçenler oturup ağlayacaklar gibime geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet
Ankaradan nasıl alıcan ?Ben ankaradayım al sat için alıcam
Hocam ablanıza sorsanız stok kalmış mıAblamı yollamıştım İstanbul'da oturuyor diye. Saat 10:00'dan beri orda. Şimdi telefon açtı bana, "3-5 kişi ben Ventus kart almam deyip sıradan çıktı. Kötü mü Ventus?" dedi. Abla hepsi iyi, bizim sıramıza düşen de Vision olan model ve sen onu al dedim.
Bazıları çıkıp kadına demiş ki "Kardeşin al-sat mı yapacak abla? Eğer öyleyse modelin pek önemi yok. Değiş tokuş yapalım." gibi gibi şeyler söylemiş. Beni arayıp şimdi söyledi.
Sıranızdaki hakkınız neyse onu alın kardeşim. Utanmıyor musunuz sistemden anlamayan kadını kafalamaya? Yazık size be, eğer bunları diyenler bu forumdaysa kalıbınıza tüküreyim. Adam değilsiniz!
Bizim forumda üçkağıtçı yoktur herhalde g.oAblamı yollamıştım İstanbul'da oturuyor diye. Saat 10:00'dan beri orda. Şimdi telefon açtı bana, "3-5 kişi ben Ventus kart almam deyip sıradan çıktı. Kötü mü Ventus?" dedi. Abla hepsi iyi, bizim sıramıza düşen de Vision olan model ve sen onu al dedim.
Bazıları çıkıp kadına demiş ki "Kardeşin al-sat mı yapacak abla? Eğer öyleyse modelin pek önemi yok. Değiş tokuş yapalım." gibi gibi şeyler söylemiş. Beni arayıp şimdi söyledi.
Sıranızdaki hakkınız neyse onu alın kardeşim. Utanmıyor musunuz sistemden anlamayan kadını kafalamaya? Yazık size be, eğer bunları diyenler bu forumdaysa kalıbınıza tüküreyim. Adam değilsiniz!
Uçakla gelcek smdnskdvsjdAnkaradan nasıl alıcan ?
Alma şansım yokmuAnkaradan nasıl alıcan ?
Telefon numarası varmı konuşup almak istiyorum havale falan yaparımAlma şansım yokmu
Bitti knk çoktanAlma şansım yokmu
Telefon numarası varmı konuşup almak istiyorum havale falan yaparım
Sanayisinde bitmiş herhalde çünkü 50 den fazla kişi sıradaymış zatebAlma şansım yokmu
Mağazaya gidersen alırsın öyle olmuyor.Alma şansım yokmu
Yok alamazsın.Alma şansım yokmu