White Ravens
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Bende düşünüyorum yola çıkabilirimde bize kalır mı ? Geceden çıkmam lazım.Ankara'dayım çok iddialı konuştu üzülürüm kaçırırsam.
İtopya için imiş ama sadece yeni mağaza için. Çok erken gitmen lazım kankam dediği gibi iddialı çıkarsa yığılır insanlar.Bende düşünüyorum yola çıkabilirimde bize kalır mı ? Geceden çıkmam lazım.
Özelleştirme olmasına gerek yok gibi. Fiyat çok düşük ve sistem kötü olmayacak muhtemelen.Özelleştirme mevcut olucakmi acaba bide mağazası neredeydi bulamadım ben yeni magazayi
Fiyat çok iddialı 16000 TL ye yakın dedi. O yüzden 16000 TL 18000 TL arası dedim.İtopya için imiş ama sadece yeni mağaza için. Çok erken gitmen lazım kankam dediği gibi iddialı çıkarsa yığılır insanlar.
ddr5 olabilirmi sizce ?Pazar günü yeni sistem geliyor. İtopya açılışa özel ve sadece mağazada. 100+ stok dediler.
Alıntıyı görüntüle
Fiyat 16000 TL- 18000 TL arası olacak muhtemelen.
Benim tahminim şöyleydi.
Alıntıyı görüntüle
Anakart Asus B660M-EX doğru.
Hayır. Anakart belli.ddr5 olabilirmi sizce ?
3080 galiba ekran kartı3070ti gelir mi 20k ya falan
Alırım en kotu ekran kartını satıp 2.el 3080 veya 6900xt alırımÖzelleştirme olmasına gerek yok gibi. Fiyat çok düşük ve sistem kötü olmayacak muhtemelen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyat çok iddialı 16000 TL ye yakın dedi. O yüzden 16000 TL 18000 TL arası dedim.
Ciddi olamazsın stok 5 tane falandır ozaman3080 galiba ekran kartı
Benim RTX 3070 ti dediğimde daha üst yazmış görmedim onu.Alırım en kotu ekran kartını satıp 2.el 3080 veya 6900xt alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ciddi olamazsın stok 5 tane falandır ozaman