Pc hocası tavsiye sistem crash verdi

EnesTugra

80+
Reaksiyon skoru
4
Pc hocasının son sistemi olan sistemini gemingentr den satın aldım sistemi kurduktan 40 dk sonra epicte oyun indirmeye tıkladığımda sistem kendini yeniden başlattı ne yapmalıyım
Geçmiş olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pc hocasının son sistemi olan sistemini gemingentr den satın aldım sistemi kurduktan 40 dk sonra epicte oyun indirmeye tıkladığımda sistem kendini yeniden başlattı ne yapmalıyım
Bu sistem i almayı düşünüyordum ama gaming gen tr ile ilgili birkaç tane forumda şikayet görünce vazgeçtim ha burada nekadar a aldın sistem i

Kullanmaya devam edin sürekli aynı hatayı verecek mi bakın

Geçmiş olsun

Bu sistem i almayı düşünüyordum ama gaming gen tr ile ilgili birkaç tane forumda şikayet görünce vazgeçtim ha burada nekadar a aldın sistem i
ne şikayeti gördünüz hocam ben alışveriş yaptım daha önce hiç sıkıntı yaşamadım.

Sistem yük altında değilken bile 1 saat içinde 4 kere çöktü çöküş görseli

Ekler

• 1000025857.webp
    1000025857.webp
    141.8 KB · Hit: 45
Sistem yük altında değilken bile 1 saat içinde 4 kere çöktü çöküş görseli
koydukları güç kaynagı çok dandik bitfenix in o ürünü psu tier listte baya düşük 9070xt anlık oalrak 400w üstü tüketimleri mevcut o yüzden direk firma ile iletişime geçin ayıplı mal üzerinden iade açıp abdullahın topladııg sistemi özelelştirip 5070ti koyup geçin aynı paraya daha iyisi var

ne şikayeti gördünüz hocam ben alışveriş yaptım daha önce hiç sıkıntı yaşamadım.
Bu bugün gördüğüm 2 . Şikayet 1. Okuduğum konu kilitlenmiş

koydukları güç kaynagı çok dandik bitfenix in o ürünü psu tier listte baya düşük 9070xt anlık oalrak 400w üstü tüketimleri mevcut o yüzden direk firma ile iletişime geçin ayıplı mal üzerinden iade açıp abdullahın topladııg sistemi özelelştirip 5070ti koyup geçin aynı paraya daha iyisi var
Bunlar fiyattan kıscaz diye elindekileri iteliyorlar

Bu bugün gördüğüm 2 . Şikayet 1. Okuduğum konu kilitlenmiş

Bunlar fiyattan kıscaz diye elindekileri iteliyorlar
onla alakası yok firmalar ürün iteklemez kanal sahibi su ürün olsun der söyle yapalım der anlaşma usulu olur sponsor marka konur yayıncının yada youtuberın ona göre dizilir yada kendisi belirler parçaları

onla alakası yok firmalar ürün iteklemez kanal sahibi su ürün olsun der söyle yapalım der anlaşma usulu olur sponsor marka konur yayıncının yada youtuberın ona göre dizilir yada kendisi belirler parçaları
Ben youtuber olsam kaliteli malzemeler belirlerim

Gaming gen tr den 5070 ti almayı düşünüyordum başka yerden mi alayım

Ekran kartı sürücüsünü kaldırmak için ddu kurmaya calısoyordumyine çöktü ne yapmalıyım

Şu anda ekran kartı sürücüsünü kaldırdım güncel olanı yüklüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,561
Üyeler
183,446
Son üye
kerem_36
Geri