sağolun iyi forumlarvalla onu bilmiyorum ki bilen biri yanıtlar ise daha sağlıklı olur iyi forumlar
sağolun iyi forumlarvalla onu bilmiyorum ki bilen biri yanıtlar ise daha sağlıklı olur iyi forumlar
şey pardon intel sistem gg olmuş bitmiş yanlış bilgilendirme yapmışım ödeme ekranına geçince sorun veriyoranladım , bir süre önce bitti bende öyle oldu sandım sağolun
Hiç sanmıyorumhayırlı olsun hocam. Al-sat için gider miydi bu sistem?
Beyler sizce kumar oynayıp abdullah abinin sistemi beklemeli miyim bütçe 14k 3060 istiyorumB
Sen nasıl bir fanboysun hocamBen 11999tl diye düşünüyorum tahmin yok RX 6600xt belki olur yapılmamış bişey yapıyor çünkü adam o olmasa bile mutlaka fiyat performans bişey olacaktır ama kısa zamanda tükenir bunu göze almak gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abdullah hoca kadarda kimse fiyat performans yapmamış ama onunda hakkını ver
RX 6600 XT ile o fiyata sistem gelmez. Bakalım ne çıkacak merak ediyorum.Ben 11999tl diye düşünüyorum tahmin yok RX 6600xt belki olur yapılmamış bişey yapıyor çünkü adam o olmasa bile mutlaka fiyat performans bişey olacaktır ama kısa zamanda tükenir bunu göze almak gerekiyor
Abdullah hoca kadarda kimse fiyat performans yapmamış ama onunda hakkını ver
Çıkmaz.2060 FİYAT BAKIMINDAN DAHA PAHALI Bİ KART RX 6600 E GORE. BENCE ABDULLAH BASKAN 12100F VE RX6600 LÜ SİSTEMİ 8.5 - 9 K YA ÇIKARIR VE FARKIM TARZIMDIR KARDEŞ DER OTURUR AŞAĞIYA
alabiliyorsan şimdi al stokta gözükmüyor ama bitmemiştir ya bende çok istiyorum inşallah alıcamintelin yarına kadar stoğu dayanır mı ya
Çarşamba ne varİçime sinmedi Çarşamba günü yer yerinden oynayacak bence
Ayn gitmez gitse ben anında yapışirdim stok çok olduğu için al sat olmaz
PC HOCASI alınır kanka elini çabuk tut derim intelliyi bende alcam ama stok yok diyoralınır mı alınır dediğiniz hangisi