stok var mı bıttı mısenin sayende aldım tenkyü
Alıntıyı görüntüle
stok var mı bıttı mı
teşekkür ederim efendimHayırlı olsun dostum buna yakın sistemler 14K Miss gibi sistem güle güle kullan
amd alınıyor fakat intel yine bitmiş sanırsamstok var mı bıttı mı
sız monıtor de aldınız hocam kendınıze aldıysanız ho al sat ıcın aldıysanızda hoAlıntıyı görüntüleintelde boyle ama ben aldığım içinde böyle dıyor olabılır
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim efendim
amd alınıyor fakat intel yine bitmiş sanırsam
Apo reisin yaptığı sistemlerin çoğu tam olarak fiyat performans değil.Apo Reyis her zaman daha iyisini yaptığını düşünürsek beklemede fayda vardır bence
Çarşamba belli olacakKanka şöyle hesap et. Benzer sistem donanım arşivinin çıkmıştı yakın zamanda 1660 superlisi 7.999 liraya. O sistemin üzerinde dolar baya koydu + bundaki m2 ssd daha kaliteli
Ben ölucu değilim kardeşim olması gerekeni söylüyorumKanki sende çok ölücüsün bee
İntel hocam ne ryzeni intel in performans farkını görmediniz mi400 TL farkla intelmi ryzen 5 mi ben ryzenciyim
Eski sistem olmasa bi tanede ben atmıştım şimdimonıtorum eskı kendıme aldım eğer elımdekını çıkartırsam kendım kullanırım sağolun
hayırlı olsun hocam. Al-sat için gider miydi bu sistem?Alıntıyı görüntüleintelde boyle ama ben aldığım içinde böyle dıyor olabılır
teşekkür ederim efendim
sen aldığın için öyle diyorAlıntıyı görüntüleintelde boyle ama ben aldığım içinde böyle dıyor olabılır
teşekkür ederim efendim
2k stok olduğu için al sat da gitmezdi bencevalla onu bilmiyorum ki bilen biri yanıtlar ise daha sağlıklı olur iyi forumlar