Teşekkürlerhayırlı olsun kankam bende inşallah alıcam yarın
yok kanka bir şey yanlış anladım ben de
Darısı yarın senin basına insallah stok kalırhayırlı olsun kankam bende inşallah alıcam yarın
inşallah sen yeni kasa olanımı aldın peki kasa tipi değiştiDarısı yarın senin basına insallah stok kalır
Bireysele özel böyle kod mu olur knkkuponu gördüm kanka bireysele mi özel o
benim kuponlar ile bilgim yok be reisBireysele özel böyle kod mu olur knk
hangi kasa daha iyi, psu'larda farklılık var mı mesela?inşallah sen yeni kasa olanımı aldın peki kasa tipi değişti
inan buna kimse cevap veremez iki arkadaşında iyi olduğu ve kötü olduğu yerler var net karar veremeyiz.amd işlemci mi daha mantıklı intel mi
Verimlilikleri. Gold'un verimliliği Bronze'den daha yüksek olduğu için çekeceği güç Bronze'den daha az olacak o yüzden elektrik tasarufu sağlayacaksın.hangi kasa daha iyi, psu'larda farklılık var mı mesela?
anladım hocam, benim sipariş geçtiğim önceki kasada bronze veya gold yazmıyordu. "FSP550-51AAC 550W 80+ EU PSU" sadece bu yazıyorVerimlilikleri. Gold'un verimliliği Bronze'den daha yüksek olduğu için çekeceği güç Bronze'den daha az olacak o yüzden elektrik tasarufu sağlayacaksın.
Bronze'un verimliliği %81 iken, Gold'un %88 ve Platinum'un %90 üzeri. Örneğin senin bilgisayarın 300Watt güç tüketmek istesin güç kaynağın Bronze ise %19 daha fazla (300x1,19= 357Watt), Gold ise %12 daha fazla (300x1,12= 336Watt) güç çeker.
Eski Kasa PSU sunu pek bilmiyorum Ama o daha iyi herhalde bilgim yok ama bronze aralarında pek iyi değil
önceki kasayımı aldınız? bende pek anlamadım hangisi daha iyi oldugunaanladım hocam, benim sipariş geçtiğim önceki kasada bronze veya gold yazmıyordu. "FSP550-51AAC 550W 80+ EU PSU" sadece bu yazıyor