evet önceki kasayı almıştım. Bu arada sipariş bilgilerime bakınca kasa açıklama kısmında psu kodu tam olarak "HV PRO 550W" olarak geçiyor.önceki kasayımı aldınız? bende pek anlamadım hangisi daha iyi olduguna
aldığın kasa daha iyi büyük ihtimal kanka inşallah bende alıcam sistemi daha alamadım da yarın stok inşallah bitmezevet önceki kasayı almıştım. Bu arada sipariş bilgilerime bakınca kasa açıklama kısmında psu kodu tam olarak "HV PRO 550W" olarak geçiyor.
VENTO VG11A ATX 4 adet RGB FAN, Temperli Cam + FSP H3-550 550W 80+ EU PSU Gaming Kasa
Kullanıcı dostu için USB kontrol paneli ve üstte güç düğmesi, üst / alt toz önleyici mesh kapak dahil, ön panelde 3 adet merkezi aydınlatmalı 12cm RGB fan. Yeni HYPER 80+ Pro PSU’lar, ATX 12 v2.52…www.gaming.gen.tr
inşallah hocam, umarım tükenmez siz de alırsınız.aldığın kasa daha iyi büyük ihtimal kanka inşallah bende alıcam sistemi daha alamadım da yarın stok inşallah bitmez
urun hazır olunca gidip alıyorsunuz
buradan yapmadım ama böyle heryerde
benim ailem pek guvenmiyo alırken kargo gelse salata çıksa napcaz falan diyolar açıkçası öyle intten sipariş veren biri de değilimkanka sistem olduğunda seni arıyorlar sende mağazadan teslim alıyorsun
nasıl ikna edebilirim ve olayları adım adım detaylı anlatır mısınız neden dolandırılmayacağımıza kadar en azından sorduklarında cevaplayabileyimbenim ailem pek guvenmiyo alırken kargo gelse salata çıksa napcaz falan diyolar açıkçası öyle intten sipariş veren biri de değilim
10 numara sistem olmuş gerçekten şimdiden alacaklara hayırlı olsun bu fırsat kaçmaz.2000 yakın stok
intel
PC HOCASI-GG6 INTEL / INTEL I3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
PC HOCASI-GG6 INTEL oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100f ve ASUS RTX 2060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
amd
PC HOCASI-GG6 AMD / AMD Ryzen 5 4500 / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 OC EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
PC HOCASI-GG6 AMD Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS DUAL RTX 2060 OC 6GB ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
İnternetten sistem alan arkadaşların varsa onlarla konuştur, videolar izlet.benim ailem pek guvenmiyo alırken kargo gelse salata çıksa napcaz falan diyolar açıkçası öyle intten sipariş veren biri de değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl ikna edebilirim ve olayları adım adım detaylı anlatır mısınız neden dolandırılmayacağımıza kadar en azından sorduklarında cevaplayabileyim
Yazan oldu mu bilmiyorum fakat i
evet yukarıda bahsedildi. sizce hangisi iyi? eskisinde ön kısım mesh tarzı, bu yeni olanda ön kısım cam galiba...Yazan oldu mu bilmiyorum fakat intel versiyonun kasası değişmiş arkadaşlar.
Alıntıyı görüntüle
MESH DAHA İYİ FAKAT PSU BRONZE OLMUŞevet yukarıda bahsedildi. sizce hangisi iyi? eskisinde ön kısım mesh tarzı, bu yeni olanda ön kısım cam galiba...