10k bütçeliler 12100f i yapıştırsin2000 yakın stok
intel
PC HOCASI-GG6 INTEL / INTEL I3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
PC HOCASI-GG6 INTEL oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100f ve ASUS RTX 2060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
amd
PC HOCASI-GG6 AMD / AMD Ryzen 5 4500 / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 OC EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
PC HOCASI-GG6 AMD Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS DUAL RTX 2060 OC 6GB ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Çarşamba günü için fiyat tahmini var mı?Hayir RX 6600 olabilirdi diye düşündüm bı an
Psu bu fiyata daha ne olsun 80 plus fsp marka kullanılmış en azindan powerboost değilaldım fakat vento psu bir tık üzdü.
Abdullah kardeşimiz 2k stoklu bir sistem çıkartmadı hic bir zamanApo Reyis her zaman daha iyisini yaptığını düşünürsek beklemede fayda vardır bence
https://www.vatanbilgisayar.com/int...-prime-h510m-k-kioxia-500gb-ssd-16gb-ram.html bunu mu alayım intel sistemi mi ?10k bütçeliler 12100f i yapıştırsin
Ben 11999tl diye düşünüyorum tahmin yok RX 6600xt belki olur yapılmamış bişey yapıyor çünkü adam o olmasa bile mutlaka fiyat performans bişey olacaktır ama kısa zamanda tükenir bunu göze almak gerekiyorÇarşamba günü için fiyat tahmini var mı?
Abdullah hoca kadarda kimse fiyat performans yapmamış ama onunda hakkını verevet baya insan memnun olur stok sorunu yok
hocam ben amd aldım ileride rx6600 falan takabilir miyim veya 4500'ün intel karşılığı nedir?Her türlü intel testleri izledim intel önde hep
abdullah abiye bir şey demedım ,bu sistemın stoğu baya fazla alan ınsanlar sorun yaşamıcak sıte çökmicek vs.Ben 11999tl diye düşünüyorum tahmin yok RX 6600xt belki olur yapılmamış bişey yapıyor çünkü adam o olmasa bile mutlaka fiyat performans bişey olacaktır ama kısa zamanda tükenir bunu göze almak gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abdullah hoca kadarda kimse fiyat performans yapmamış ama onunda hakkını ver