X 120 tercih ederim görsel açıdan kasada görsellik önemli ramler rgb ise benim rgb o yüzden x alırım.kardeşim sana bişey sorabilir miyim sistemde kullandıkları soğutucu bu değil mi ?
Thermalright Assassin X 120 Refined SE TL-C12C 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fan.www.gaming.gen.tr
peki sen soğutucu arayan birisi olarak yukarıdakini mi alırsın yoksa az bi farkla aynı site de ki şunu mu ?
Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu
Peerless Assassin 120, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar.www.gaming.gen.tr
işlemci 7600kullanmışlar ben sisteme 30k dahilinde 240mm sıvı soğutma veya peerles koymalarını beklerdim. veya seçeneklerde peerles ara farkla olmasını beklerdim
hocam adamlar elinde satamadıkları soğutucular sisteme koymuşlar onu demek istemiştim. seçeneklerde güzelleri yoktu.X 120 tercih ederim görsel açıdan kasada görsellik önemli ramler rgb ise benim rgb o yüzden x alırım.
Bu sorduğun soru çok amaçsız bi arada anlamadım
anakart hepsiburada stok bitmiş hocam alternatif bunu öneririm;7900gre veya 4070 super yapmak istesek nasıl bir şey olur?
7900gre ve 4070 superi nerden alalım?
Onlar benim setupa laf edenler hocam 8400f kullanmistim7500f olsa daha iyi olurdu diyenlerden sonra koptum aga tamam ben çok bilgiliyim demiyorum ama bir araştırın sistem gayet iyi hazır sistem sonuçta ve fiyatı belli bu yüzden bu fiyata illa ki ssd vs kısacaklar .
Tek tek toplamak en iyisi felan değil bu butçede, toplama bilgisayar yüksek bütçelerde yapılır 30k bütçeliler hazır sistem almak çok daha mantıklıSsd ve kasa değiştirilebilir o zamanda bir farkı kalmaz yinede en iyisi beklemek ve tek tek toplamak
Yanlışın var şuanda 4060li ucuz sistemler 21kDaha ne olsun hocam? 4060 olan en ucuz sistem 27k civarı. 7700xt var daha ne olsun?