Neler Yeni

Pc İçin Aldığım Gamepad

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yiğit Eren Aksoy
Selamlar bu gamepadi aldım pcde oyun oynamak için sizce işimi görür mü?
1000000946.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mustafa Kerem Korkmaz
Logitech f310 ya da f710 al çakma alma sakın bu çakma.Ayrıca ps kolu pc uyumluluğu sıkıntılı.Çok para vermek istersen de xbox kolu alabilirsin.F310 iyidir bana sorarsan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Barkın Şentürk
Hocam xbox kolu almayı düşünüyorum ben de pcde oynamak için rahat olur mu sıkıntı yaşatır mı bilgin var mıdır

Ahmettİlhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Ahmet İlhan

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam xbox kolu almayı düşünüyorum ben de pcde oynamak için rahat olur mu sıkıntı yaşatır mı bilgin var mıdır
hocam xbox 9. nesil kollar pc için güzel diye biliyorum bende de şuan var kolay bağlanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Barkın Şentürk
hocam xbox 9. nesil kollar pc için güzel diye biliyorum bende de şuan var kolay bağlanıyor
Bluetooth ile mi bağlanıyorsunuz hocam ben de bluetooth yok maalesef adaptör alacağım

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bluetooth ile mi bağlanıyorsunuz hocam ben de bluetooth yok maalesef adaptör alacağım
Adaptör pahalı bir şey değil geçen sene 100 liraya mı ne almıştım mis gibi kullanıyorum. Bluetooth ile bağlanıyor oyun kolu da

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Elvan kocer
Al bende var çok iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selamlar bu gamepadi aldım pcde oyun oynamak için sizce işimi görür mü?Alıntıyı görüntüle
Alınmaz yorumları bile 1

Tplink ugreen kullanan arkadaşlar vardı memnunlar sormak lazım xbox ın kendisinin adaptörü pahalı biraz

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Barkın Şentürk
Al bende var çok iyi

Alınmaz yorumları bile 1

Tplink ugreen kullanan arkadaşlar vardı memnunlar sormak lazım xbox ın kendisinin adaptörü pahalı biraz
Rahat oynatıyor dimi kral fc25 oynamak için alacağım ben de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,780
Üyeler
161,912
Son üye
mt2509
Top Bottom