Çözüldü✓ PC için DualSense alınır mı?

hocam xbox daha iyi değil mi pc için ? dualsense mi yoksa xbox mu satabil çalışıyor reisim daha önce almadım kullanmadım heveliyim sence almak mantıklı mı ? genel hikayeli oyunlar için klavye mouse tadından daha mı iyi yada daha mı optime konsollar ?
İkisini de alacak paranız varsa xbox altyapısı yani xinput ile çalışan çok daha güzel kollar var. Bunlara en iyi örnek gamesir cyclone 2 veya easysmx d10 olacaktır. İkisine de sahibim ve 1. Elden deniyorum. Gamesir cyclone 2 bence alabileceğiniz en iyi kol bu fiyat bandında

İkisini de alacak paranız varsa xbox altyapısı yani xinput ile çalışan çok daha güzel kollar var. Bunlara en iyi örnek gamesir cyclone 2 veya easysmx d10 olacaktır. İkisine de sahibim ve 1. Elden deniyorum. Gamesir cyclone 2 bence alabileceğiniz en iyi kol bu fiyat bandında
hocam o kadar param yok ,izico v.b şeylerle baya uyguna geliyor xbox o yüzden almak istiyorum acıkcası ne kadar gerek var bilmiyorum deneyip görecem konsollarla pek aram yok ama baya kişi övüyor hocam bu klavye mouse ile değil konsolla daha iyi diye.

hocam o kadar param yok ,izico v.b şeylerle baya uyguna geliyor xbox o yüzden almak istiyorum acıkcası ne kadar gerek var bilmiyorum deneyip görecem konsollarla pek aram yok ama baya kişi övüyor hocam bu klavye mouse ile değil konsolla daha iyi diye.
Hocam yurtdışından gelmesi sorun olmazsa gamesir sitesinden gamesir nova 2 lite sipariş edip mailden 4px ile göndermelerini talep ederseniz daha iyi bir seçim olur xboxtan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nova 2 lite aldım bi tane de. Yenur

biraz eski konuymus fakat, ulkemizde satılan dual sense gibi görünümü olan (xboxin analoglarinin birinin üstte diğerinin altta olmasini begenmiyorum) dual sense harici kontrolcu onerebilir misiniz. mümkünse stick drifti engelleyen yeni nesil teknolojilerin barındığı olsa iyi olur

biraz eski konuymus fakat, ulkemizde satılan dual sense gibi görünümü olan (xboxin analoglarinin birinin üstte diğerinin altta olmasini begenmiyorum) dual sense harici kontrolcu onerebilir misiniz. mümkünse stick drifti engelleyen yeni nesil teknolojilerin barındığı olsa iyi olur
Bütçeniz ne kadar?

Bütçe?

Dualsense

10k üstü olmazsa iyi olur, hikayeli oyunlar oynamak için istiyorum genellikle. hardcore kontroller oyuncusu değilim
Gamesir tarantula pro yapıştırın o zaman hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,013
Üyeler
183,504
Son üye
ridvank
Geri