Neler Yeni

PC İçin F/P Gamepad Almak İçin Ne Kadar Bütçe Lazım ?

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Asım
Bence 11'de doğru dürüst çalışmaya bile gerek yok normalden ekstra efor göstersen yeter zaten. Ama çalışılacaksa oyunu bırakmak çok yararlı olur. Ben 8'de bırakmıştım çok işe yaradı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sahibindende param güvende ile diğer illerden getirtebilirsin. İstanbuldan falan adam kargolar sorun olmaz herhalde
Güvenemiyorum hocam ona da. Bir gamepad alamadım. Gidip 150-200 liraya çakma bir şey alacağım kablolu içimde kalmaz en azından :)

pbkalfa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Poyraz Büyükkalfa
Güvenemiyorum hocam ona da. Bir gamepad alamadım. Gidip 150-200 liraya çakma bir şey alacağım kablolu içimde kalmaz en azından :)
Valla o daha mantıklı duruyor şu an. 400 liraya satılan xbox 360 kolları oluyor onlardan al bence

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Pusat clutch da ölü bölge yok. Olan ürünü de değiştirebiliyorsun. Fps oynamayan için o kadar önemli değil.

Usb c değil savunmana kahkaha attım.
2 yıl boyunca %20 ölü bölgeli gamepad kullandım. FPS zaten berbat ama onun dışında 2D ve PES/FIFA dışında kullanılmaz. Yarış oyunlarında ince gaz, fren, direksiyon yapamıyorsun. TPS yine oynanmıyor.

Aylarca gamepad araştırması yaptım parayı bulur bulmaz Msi Force GC20 V2'yi satın aldım. Monster Pusat Clutch'ta aşırı fazla ölü bölgesi var.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/monster-pusat-clutch-alinir-mi.2805989/?amp=1

Daha birçok kişiyi paylaşabilirim.
F710 gibi antika ve malzeme kalitesi berbat gamepad bile Monster'ın yanında cevher niteliğinde.

Yanlış bilgilendirmeden de umarım uyarı yersin çünkü Msi Force GC20 V2 hem Micro USB hem Type - C olarak kullanılabiliyor. Forumdaki modlardan biri tavsiyesi üzerine aldım ona da sorabilirsin. @B1L0

Kutu içeriğinden çıkan 30 cm OTG kablo Type C ve PC'de de çalışıyor. Herhangi bir Micro USB veya Type C, güç ve akım aynı anda iletebilen kablo bile yeterli.

pbkalfa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Poyraz Büyükkalfa
2 yıl boyunca %20 ölü bölgeli gamepad kullandım. FPS zaten berbat ama onun dışında 2D ve PES/FIFA dışında kullanılmaz. Yarış oyunlarında ince gaz, fren, direksiyon yapamıyorsun. TPS yine oynanmıyor.

Aylarca gamepad araştırması yaptım parayı bulur bulmaz Msi Force GC20 V2'yi satın aldım. Monster Pusat Clutch'ta aşırı fazla ölü bölgesi var.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/monster-pusat-clutch-alinir-mi.2805989/?amp=1

Daha birçok kişiyi paylaşabilirim.
F710 gibi antika ve malzeme kalitesi berbat gamepad bile Monster'ın yanında cevher niteliğinde.

Yanlış bilgilendirmeden de umarım uyarı yersin çünkü Msi Force GC20 V2 hem Micro USB hem Type - C olarak kullanılabiliyor. Forumdaki modlardan biri tavsiyesi üzerine aldım ona da sorabilirsin. @B1L0

Kutu içeriğinden çıkan 30 cm OTG kablo Type C ve PC'de de çalışıyor. Herhangi bir Micro USB veya Type C, güç ve akım aynı anda iletebilen kablo bile yeterli.
Hocam ben de msi düşünüyorum ama tetiklerden emin olamadım. Tetikler nasıl sizce?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Hocam ben de msi düşünüyorum ama tetiklerden emin olamadım. Tetikler nasıl sizce?
Tetkikleri çok iyi. +80 saat The Crew 2 oynadım. Forza, SnowRunner, ETS, ATS de oynadım tetikleri mükemmel. İstersen yarın gamepad tester sitesinden video yollayabilirim. Aylarca araştırdım forumda da bir mod kullanıyordu ve aklımdaki tüm soruları giderdi. Daha iyisi bulunamaz.

Her türlü soruyu sorabilirsin

Alacaksan V2 dışında alma onlarda kronik sorun vardı. V2'lerde sorun yok.

Son düzenleme:

OREEMER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammed Emre İpek
Sırf Monster diye de %20-30 ölü bölgeli gamepad alınmaz. F710 berbat ötesi bir gamepad. Analoglar çabuk yıpranıyor. Bağlantı sorunları var. İstersen Msi'ı Type C olarak da kullanabiliyorsun çünkü kablo çıkarılıp takılabiliyor. Lütfen cahil cahil konuşma. Al tamamen kendi yazım

Aşağıya yazacağım yazı tamamen benim olup herkese önerdiğimden kopyala yapıştır yapıyorum. 3 ay önce bendeki bozuldu. Sorunu ise LT ile Sağ Analog aynı anda çalışıyordu. 1 kere yere düşürmüştüm büyük ihtimal ondan çünkü başka hiçbir yerde bu sorunu görmedim. 1 hafta içerisinde değişim yapıldı şu anda da kullanıyorum.

Bu bütçeye sıfır olarak tercihler arasında Msi Force GC20 V2, Logitech F710 veya Monster Pusat Clutch oluyor. F710 ergonomik olarak çok kötü ve bağlantı sorunları var. Monster Pusat Clutch +%20 oranında ölü bölgeye sahip direk aradan çıkar. Kendim de çok uzun bir araştırma sonucunda Msi Force GC20 V2 aldım ölü bölge olarak çok az %3-4 civarı Xbox 9.nesilde dahi benzer ölü bölge var. Tetik tuşları da aynı hassasiyette. Sadece kablolu çalışıyor. Kablosu çıkıp takılabilir olması çok iyi kabloda sorun olsa bir ucu Micro USB bir ucu USB olan güç gönderebilen kablo alsan yetiyor. Ele oturuşu gayet iyi ki Xbox tarzı. Önceki gamepadim Snopy Rampage sg-r218 ve PS tarzıydı The Crew 2'de 10-20 dakikalık aralıksız yarışlarda yarış bitince el ağrısı yapıyordu ve eli aşırı terletiyordu. Msi Force GC20 V2'de ne temele ne elden kayma ne de el ağrısı oluşuyor. Zaten kaymaması ve terletmemesi için (sanırım kauçukdu ismi emin değilim) özel bir şey var. Tek rahatsız olduğum konu titreşim olunca veya gamepadi sallayınca X Y A B tuşları titriyor bunu gamepadin içini açıp yapabilirmişsin fakat ben yapmadım. Titreşim demişken titreşim oranı çok yüksek. Titreşimi çok seven birisi olarak bile titreşim kısabildiğim oyunlarda biraz kıstım. Herhangi bir bağlantı sorunu yaşamadım tak çalıştır X input. Kutunun içinde 30cm bir ucu gamepad'e takmak için Micro USB diğer ucu Type C kablo çıkıyor. Telefonda kullanmak için ekstra dönüştürücüye gerek yok o da tak çalıştır. 2-2,5 aydır kullanıyorum çok rahat +150 saat kullanmışımdır herhangi bir sorun yaşamadım. Ayrıca tuş başı basım ömrünün 2 milyon olduğunu söylüyor Msi bu standart gamepadlerde 1 milyo n.
Hocam haklısınız ve bende gc30 v2 kullanıyorum korkarak aldım çünkü ps kolundan farklı diye oynayamam sandım dahası daha iyi oynamaya başladım ve ps teki ağırılar bunda yok asıl diğer konu size şunu da belirteyim ek bilgi olarak verebilirsiniz kol aktifken şunu fark ettim r2 l2 tuşları yani rt lt tuşları ölü bölge yok aslında %0 a yakın 3 değil belki 1 olabilir sebebi şu ben testlerini yaparken şuna denk geldim rt ve lt tuşlarının otomatik optimizasyonu var nasıl söyliyim birden basınca sanki düz tuşa basmışsınız gibi lakin yavaş yavaş bir kaç defa basarsanız ona göre optimize edip sıfırlıyor ölü bölgeyi

Dahası şuan bu fiyat güzel fiyat 1500 tl buyur linki ben ilk önce 1adet aldım ve memnun kaldıktan sonra 2. Yide aldım isterseniz bu fiyatta kaçmaz

Hocam yazdığımı okuyabilirsin üstte

• Beğen

pbkalfa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Poyraz Büyükkalfa
Tetkikleri çok iyi. +80 saat The Crew 2 oynadım. Forza, SnowRunner, ETS, ATS de oynadım tetikleri mükemmel. İstersen yarın gamepad tester sitesinden video yollayabilirim. Aylarca araştırdım forumda da bir mod kullanıyordu ve aklımdaki tüm soruları giderdi. Daha iyisi bulunamaz.

Her türlü soruyu sorabilirsin

Alacaksan V2 dışında alma onlarda kronik sorun vardı. V2'lerde sorun yok.
Hocam kablosuz dongle ile kullanınca bir videoya göre 16ms gecikme oluyormuş, şu tester videosunu yollar mısınız?

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

alikorkut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Korkutali avar
Zamanında gamesir g4s almıştım 5 yıldır taş gibi benmi şanslıyım gamesirmi kaliteli çözemedim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Abdullah
Amazonda 417 TL'ye ps 4 çakması var gayet güzel. Ek olarak xbox one s de var bende. Yedek yaptım.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,773
İsim
Mert Can Ergün
  • Beğen
Reaksiyonlar: euro

pbkalfa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Poyraz Büyükkalfa
Hocam haklısınız ve bende gc30 v2 kullanıyorum korkarak aldım çünkü ps kolundan farklı diye oynayamam sandım dahası daha iyi oynamaya başladım ve ps teki ağırılar bunda yok asıl diğer konu size şunu da belirteyim ek bilgi olarak verebilirsiniz kol aktifken şunu fark ettim r2 l2 tuşları yani rt lt tuşları ölü bölge yok aslında %0 a yakın 3 değil belki 1 olabilir sebebi şu ben testlerini yaparken şuna denk geldim rt ve lt tuşlarının otomatik optimizasyonu var nasıl söyliyim birden basınca sanki düz tuşa basmışsınız gibi lakin yavaş yavaş bir kaç defa basarsanız ona göre optimize edip sıfırlıyor ölü bölgeyi

Dahası şuan bu fiyat güzel fiyat 1500 TL buyur linki ben ilk önce 1adet aldım ve memnun kaldıktan sonra 2. Yide aldım isterseniz bu fiyatta kaçmaz

Hocam yazdığımı okuyabilirsin üstte
Hocam kablosuz dongle ile gecikme testi yaptınız mı? 16ms diyor bir videoda doğru mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer
Hocam ben yorumlara aldanıp aldım birincisi tasarım berbat ikinci olarakda r2vel2 tuşları fifa için cok kotu 3.olarakda en sinir olan şey oyunun ortasında bazen tak diye baglanti gidiyor geliyor sadece bende vardır dedim heralde çogu kisi aynı sorunu yaşıyor tek avantajı çok sağlam olması baya sağlam bi kol ama kesinlikle alınmaz
Bağlantının kopup tekrar bağlanmasının sebebi Switch tuşunun bozulmasından kaynaklanıyor bence. Switch tuşuna dokunduğum anda mod değişiyor, normalde tuşu sert şekilde değişiyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,455
Üyeler
163,500
Son üye
cihatderler
Top Bottom