Neler Yeni

PC İçin F/P Gamepad Almak İçin Ne Kadar Bütçe Lazım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
İsrafil Bedir
Şu gamepad ile oyun oynamayı bir türlü çözemedim yada alışamadım nedense sadece f710 elime geçti beceremeyip sattım

OREEMER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammed Emre İpek
Hocam kablosuz dongle ile gecikme testi yaptınız mı? 16ms diyor bir videoda doğru mu?
Hocam dongke ile gecikme testi şöyle normalde ps salonuna gittiğimde orj kolla oynadığımdan daha seri hareket ettirebiliyorum ps salonunda mk11 oynadığımızda skilleri düzgün yapamıyordum ama burda öyle bir problem yok ama sizin için yapmaya çalışırım

pbkalfa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Poyraz Büyükkalfa
Hocam dongke ile gecikme testi şöyle normalde ps salonuna gittiğimde orj kolla oynadığımdan daha seri hareket ettirebiliyorum ps salonunda mk11 oynadığımızda skilleri düzgün yapamıyordum ama burda öyle bir problem yok ama sizin için yapmaya çalışırım
Hocam sorun yaşamıyorsanız uğraşmayın

Ben f710'u 2016 da aldım fifa 18 fifa 22 şimdi de fifa24 te kullanıyorum hassasiyeti bir ps4 ya da 5 gibi değil ama idare eder zamanında 150 TL ye almıştım bağlantı problemi hiçbir zaman yaşamadım

serbytes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Serkan Sarı
Monster pusat clutch kullanıyorum 3 aydır ve gayet memnunum arkadaşlar. Garip bir karalama kampanyası uygulamaya çalışanlar var. Fiyat performans olarak çok üst seviye. Kesinlikle tavsiye ederim düşünmeden alın. Ben genellikle fc24 ve forza horizon için kullanıyorum.

Ghost41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur
8bitdo ultimate c gamepade de bakabilirsiniz. Kablolu ve kablosuz versiyonu var. Kablolusu amazonda 700 tl falandi. Kablosuzu banggod da 1100 tl idi.

Schiffer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Schiffer
Monster pusat clutch kullanıyorum 3 aydır ve gayet memnunum arkadaşlar. Garip bir karalama kampanyası uygulamaya çalışanlar var. Fiyat performans olarak çok üst seviye. Kesinlikle tavsiye ederim düşünmeden alın. Ben genellikle fc24 ve forza horizon için kullanıyorum.
ben de almayı düşünüyorum fakat çoğu kişi deadzone olayından dolayı önermiyor çok arafta kaldım fikrini alabilir miyim

serbytes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Serkan Sarı
ben de almayı düşünüyorum fakat çoğu kişi deadzone olayından dolayı önermiyor çok arafta kaldım fikrini alabilir miyim
Üstadım ne ile kıyas edildiğine bakmak lazım. İndirim zamanı 900 TL'ye almıştım. Titreşim motoru, ışıklandırma gayet başarılı. Ergonomisi gayet iyi. Ölü nokta problemi xbox kontrolcusu baz alındığında mevcut ama biz fiyat performans olarak, kablosuz rakipsiz bir gamepad den bahsediyoruz. Bu fiyat bandına düşünmeden alın.

Top Bottom