Xxkuferdexx
80+
- Reaksiyon skoru
- 126
Arkadaslar su gamepad aldim kablolu olarak kullaniyorum sikinti yok fakat kablosuz icin aparat lazim galiba
(Masaustu)
çok kopma yapar alcaksan kaliteli almanda yarar var![]()
PrimeX PX-BTU50 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz PrimeX PX-BTU50 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! PrimeX PX-BTU50 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 99,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ne kadara aldın
Yani çakma almış sanırım gamepadı bütçeside kısıtlıdır diye bunu gösterdim tabi ki daha iyileri varçok kopma yapar alcaksan kaliteli almanda yarar var
![]()
PrimeX PX-BTU50 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz PrimeX PX-BTU50 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! PrimeX PX-BTU50 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 99,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ne kadara aldın
çok kopma yapar alcaksan kaliteli almanda yarar var
300 lira vardim bi tane indirimde gamepadYani çakma almış sanırım gamepadı bütçeside kısıtlıdır diye bunu gösterdim tabi ki daha iyileri var
![]()
Ne kadara aldın
çok kopma yapar alcaksan kaliteli almanda yarar var
300 lira vardim bi tane indirimde gamepadYani çakma almış sanırım gamepadı bütçeside kısıtlıdır diye bunu gösterdim tabi ki daha iyileri var