Yardım Pc için gamepad ne almalıyım.?

Reaksiyon skoru
2
Merhabalar. Güncel oyunları oynamak için gamepad almak istiyorum ne önerebilirsiniz? Windows 11 kullanıyorum. Pc de kullanacağım. Sorun çıkarmayacak (bağlantı vs) sağlam bir şey arıyorum.
Bütçe : 500 ile 1500 tl arası. (Öncelik daha uygun fiyat )

İkinci el Xbox 9. Nesil gamepad. İki hafta oldu kullanalı çok iyi. Anında bağlanıyor, sorunsuzca da her oyunda kullanılıyor.

Oyun içinde bile bağlanıp, kesiyorum anında tepki veriyor. Hep oyun salonlarında PlayStation kolu kullanmıştım. Bu Xbox kolu da ayrı bir güzelmiş. Ele cuk diye oturuyor. 😂

İkinci el Xbox 9. Nesil gamepad. İki hafta oldu kullanalı çok iyi. Anında bağlanıyor, sorunsuzca da her oyunda kullanılıyor.

Oyun içinde bile bağlanıp, kesiyorum anında tepki veriyor. Hep oyun salonlarında PlayStation kolu kullanmıştım. Bu Xbox kolu da ayrı bir güzelmiş. Ele cuk diye oturuyor. 😂
Katılıyorum ama pahalı maalesefki 1700 tl falandı sıfırı. İkinci elde de pek güvenilir olmayabilir. Aldığım kişi nasıl kullanmıştır bilemem. O biraz riskli

Hocam pc de 6 ay kullandim dualshock 4 v2 bir sorun cikarmadi zaten bir cok oyunu steam uzerinden oynadiginiz icin steam kontrolcu destegi oldugu icin ds4 acmaya gerek bile duyulmuyor, fakat bir degisiklik olsun diye bende xbox koluna gececegim sizde dusunebilirsiniz.

Katılıyorum ama pahalı maalesefki 1700 TL falandı sıfırı. İkinci elde de pek güvenilir olmayabilir. Aldığım kişi nasıl kullanmıştır bilemem. O biraz riskli

Benim aldığım kişi Amerika'dan alıp, gerekli bakım ve temizliği yapıp satıyor. Elime aldığım da sıfır gibiydi. Sorun yaşadım ilkinde, bağlanmıyordu. İade edip, yenisini sipariş verdim onda aynı şekil tertemiz ve sorunsuzdu. 2 haftadır bende şu an mis gibi. 1700 TL veremem ben maalesef açıkçası. 2 kat fiyat farkı var aldığım ile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,249
Üyeler
191,570
Son üye
alptmcn
Geri