Neler Yeni

Öneri Pc için gamepad önerinize ihtiyacım var

FareV

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar çok eski bir gamepad kullanıyordum ve artık pirhana kolumuzu toprağa verdik yeni bir gamepad almak istiyorum hazır almışken kaliteli ve oynadığım oyundan zevk almamı sağlayan bir gamepad olmasını istiyorum önerilerinize ihtiyacım var.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,500
İsim
Oğuz Oğuz
Merhaba arkadaşlar çok eski bir gamepad kullanıyordum ve artık pirhana kolumuzu toprağa verdik yeni bir gamepad almak istiyorum hazır almışken kaliteli ve oynadığım oyundan zevk almamı sağlayan bir gamepad olmasını istiyorum önerilerinize ihtiyacım var.
Xbox 9. nesil

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
Rekabetçi tarafa kayıyorsan Dualshock 4 veya Xbox One kolundan altını önermiyorum.

FareV

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rekabetçi tarafa kayıyorsan Dualshock 4 veya Xbox One kolundan altını önermiyorum.
Dualshock 4 pc için hiç tavsiye etmiyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xbox kolunu da sol analoğun yukarıda olmasından dolayı kullanamıyorum hiç alışamadığım bir yapı

FareV

80+ Bronze
Neden ki? Ben kullanan profesyonel veya normal oyuncu çok gördüm.
ps2 den beri hep aynı tür kol kullandığımdan dolayı o yapıya alıştım, xbox kolu bir ara denedim hiç kullanamadım

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
ps2 den beri hep aynı tür kol kullandığımdan dolayı o yapıya alıştım, xbox kolu bir ara denedim hiç kullanamadım
Kaliteli gamepad istiyorsan benim bildiğim bu ikisi hocam. Başka seçenek bildiğim kadarıyla yok. Biz Dualshock 4 aldık 2 sene kadar önce, 2 defa hafif analog drift oldu, 2 defasında da değiştiler sıfırı ile.

FareV

80+ Bronze
Kaliteli gamepad istiyorsan benim bildiğim bu ikisi hocam. Başka seçenek bildiğim kadarıyla yok. Biz Dualshock 4 aldık 2 sene kadar önce, 2 defa hafif analog drift oldu, 2 defasında da değiştiler sıfırı ile.
pc de mi kullandın sorun yaşamadın mı hiç ?
birde benim pc masaüstü ve bt eklentisi yok eşleşmeyi yapabilir miyim ?

En İyi Cevap
3
Xbox öneririm, bt usb leri vs alıp kullanabilirsin.

FareV

80+ Bronze

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
pc de mi kullandın sorun yaşamadın mı hiç ?
birde benim pc masaüstü ve bt eklentisi yok eşleşmeyi yapabilir miyim ?
Yok yanlış anlaşılma olmasın, ben PS4'te kullandım. Sadece BT ile bağlanıyor bildiğim kadarıyla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gecikme sorunu oluyor bt usb leri kullanınca arkadaşım almıştı
O konu doğrudur, USB BT ile bağlanırsa gecikme vs. olma ihtimali yüksek. Kabloyla bağlandığında bile programla ayar çekmek gerekiyor.

FareV

80+ Bronze
En uyumlu çalışan xbox gamepad'i ama onun tarzına da benim alışkanlığım uymuyor mecburen yol o tarafa doğru gidiyor
peki bir adet 9.nesil linki atabilir misiniz replika almak istemiyorum

En İyi Cevap
3
Top Bottom