çakma ps4 kolarına bakabilirsin tutarlarsa güzel olurlar yoksa500-1000tl arası gamepad arıyorum pc için önerilerinizx nedir
evet logitech çok eski duruyor görünüşü kötüçakma ps4 kolarına bakabilirsin tutarlarsa güzel olurlar yoksa
Logitech G F310 Kablolu Gamepad, Özel 4 Tuşlu Hassas D-Pad, 1,8 m Kablo Uzunluğu, Lacivert : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Logitech G F310 Kablolu Gamepad, Özel 4 Tuşlu Hassas D-Pad, 1,8 m Kablo Uzunluğu, Lacivert : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ben olsam rampagenin siyahını alırım şık ve klass duruyor sağlam çıkarsa güzeldir logitecin görünüşü çok kötü ya ama logitech işte
Ganesir lite adli bi ganeoad vardi sari sitede kapali kutu uyguna veriyolar500-1000tl arası gamepad arıyorum pc için önerilerinizx nedir
Pc de ps kollari optimize olmuyor hocamçakma ps4 kolarına bakabilirsin tutarlarsa güzel olurlar yoksa
Logitech G F310 Kablolu Gamepad, Özel 4 Tuşlu Hassas D-Pad, 1,8 m Kablo Uzunluğu, Lacivert : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Logitech G F310 Kablolu Gamepad, Özel 4 Tuşlu Hassas D-Pad, 1,8 m Kablo Uzunluğu, Lacivert : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ben olsam rampagenin siyahını alırım şık ve klass duruyor sağlam çıkarsa güzeldir logitecin görünüşü çok kötü ya ama logitech işte
göremedim uyguna 0 la aynı çoğuGanesir lite adli bi ganeoad vardi sari sitede kapali kutu uyguna veriyolar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pc de ps kollari optimize olmuyor hocam
Şehirden şehirede değişir tabi bide pazarlik payida vargöremedim uyguna 0 la aynı çoğu
biliyorumda çokda sorub değil ya steam yada harici uygulama ile çözülüyorGanesir lite adli bi ganeoad vardi sari sitede kapali kutu uyguna veriyolar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pc de ps kollari optimize olmuyor hocam
onlarda çok eski duruyor ya1100 TL'ye F710 mevcut kullanabilirsiniz. Hem sağlam hem de işini çok iyi yapan bir oyun koludur. Aktif kullanmaktayım 3 yıldır herhangi bir problem olmadı. Alırken de çok araştırdım.
Çöp1100 TL'ye F710 mevcut kullanabilirsiniz. Hem sağlam hem de işini çok iyi yapan bir oyun koludur. Aktif kullanmaktayım 3 yıldır herhangi bir problem olmadı. Alırken de çok araştırdım.
500-1000tl arası gamepad arıyorum pc için önerilerinizx nedir