PC İçin Gamepad Önerisi

Alfha13

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,249
Başlıktaki gibi bir gamepad lazım. Bayağı bir araştırdım ama sonuca ulaşamadım.

Bütçem 200-250 lira ama çok iyiyse 300 de verebilirim.

Xbox 360 önermeyin çünkü hepsi sorunlu. Tuşları basmayan, analogu bozulanlar var ve çok fazla şikayet var. Zaten orijinal değiller biraz da sebebi bundan.
Logitech almayı da düşünmüyorum, özelliklerine göre pahalı geldiler.
Monster da alabilirim ama sorunlu olduğunu söyleyen var.

Kısacası bütçem dahilinde gamepad önerebilir misiniz?

Bunu öneririm şiddetle. Eğer 2-3 hafta bekleme şansın varsa bu fiyata daha iyisi yok denebilir.

Logitech F310 / Almayı düşünmüyorum demişsin ama aklında bulunsun ben indirime girmesini bekliyorum

Bunu öneririm şiddetle. Eğer 2-3 hafta bekleme şansın varsa bu fiyata daha iyisi yok denebilir.
Bekleyemem maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Logitech F310 / Almayı düşünmüyorum demişsin ama aklında bulunsun ben indirime girmesini bekliyorum
Bence gerektiğinden pahalı. Ayrıca onda da tuş basmama sorunu olduğunu söyleyenler var.

Bence gerektiğinden pahalı. Ayrıca onda da tuş basmama sorunu olduğunu söyleyenler var.
Bence bu fiyata en iyi ve güveniliri bu. Basmama sorunu yaşayan elbet vardır sonuç olarak en çok satan gamepad modelinden biri ve ayrıca 4 yıl bile götürebilir. Benim alma sebebim tetik ve analog hassasiyeti olması. Araba oyunlarında işime yarayacak. Tek sıkıntı bu fiyata titreşimi olmaması ama onu da ben aramıyorum. Kısaca kaliteli ve güvenilirdir.

Bence bu fiyata en iyi ve güveniliri bu. Basmama sorunu yaşayan elbet vardır sonuç olarak en çok satan gamepad modelinden biri ve ayrıca 4 yıl bile götürebilir. Benim alma sebebim tetik ve analog hassasiyeti olması. Araba oyunlarında işime yarayacak. Tek sıkıntı bu fiyata titreşimi olmaması ama onu da ben aramıyorum. Kısaca kaliteli ve güvenilirdir.
Benim de işime yarayacak olan titreşim, basınç hassasiyeti değil:) Peki bu alınır mı, yorumları fena değil.

Hocam kol çok güzel duruyor bir sorum olacak ps4 gamepadi gibi basınca bastığımızı hissediyor muyuz ?
Aldığım çoğu gamepadte istediğim şeyler yok

Hocam kol çok güzel duruyor bir sorum olacak ps4 gamepadi gibi basınca bastığımızı hissediyor muyuz ?
Aldığım çoğu gamepadte istediğim şeyler yok
Demek istediğini anlamadım dostum. Fonksiyonel bir gamepad yani ne kadar basarsan o kadar işliyor.

Bekleyemem maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 senedir kullanıyorum. Yok öyle bişe.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,243
Üyeler
188,726
Son üye
10atbey
Geri