Steelseries'in guzel bir controlleri vardi birde arkadasinda dedigi gibi F710 kullanilabilir.Hocam Ps Tarzı Game Pad İstemiyorum Xbox Tarzı Tuş Dizilimine Sahip bir şey Varmıdır?
Ya Ben Kendimi Anlatamıyorum Yada Sen Okumadan Cevap Verdin "Xbox Kontrolcüsündeki Gibi Tuş Dizilimine Sahip Bir Game Pad Varmıdır Bu Bütçede. "Steelseries'in guzel bir controlleri vardi birde arkadasinda dedigi gibi F710 kullanilabilir.
Tuş Dizilimi Mi Analog Dizilimi Mi ?Ya Ben Kendimi Anlatamıyorum Yada Sen Okumadan Cevap Verdin "Xbox Kontrolcüsündeki Gibi Tuş Dizilimine Sahip Bir Game Pad Varmıdır Bu Bütçede. "
F710 Ps Dizilimine Sahip.
Xbox Kontrolcüsündeki Gibi Dediğimde Gayet Anlaşılır Bir Cümle Oluyor Orayı Yanlış Yazmış Olabilirim.Tuş Dizilimi Mi Analog Dizilimi Mi ?
Evet Siz Anlatamamışsınız.
Kaliteli bir şey Midir 2 Gün Sonra Elimizde Kalmasın Markayı Bilmiyorum.Gamesir t4 pro öneririm aktif olarak kullanıyorum memnunum.
Hayır Anlaşılır Falan Olmuyor , Tuş Dizilimi Ve Analog Dizilimi Farklı Şeyler. Belirtmeniz Gerekiyor.Xbox Kontrolcüsündeki Gibi Dediğimde Gayet Anlaşılır Bir Cümle Oluyor Orayı Yanlış Yazmış Olabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaliteli bir şey Midir 2 Gün Sonra Elimizde Kalmasın Markayı Bilmiyorum.
4 ay dır kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım inceleme videolarına bakabilirsin. Daha önce f710, monster pusat pro ve xbox 9. Nesil de kullandım xbox dan sonra bence alınabilecek en iyi kollardan.Kaliteli bir şey Midir 2 Gün Sonra Elimizde Kalmasın Markayı Bilmiyorum.
Steelseries'in ki degil indirimle guzel fiyata alabilirsin.Ya Ben Kendimi Anlatamıyorum Yada Sen Okumadan Cevap Verdin "Xbox Kontrolcüsündeki Gibi Tuş Dizilimine Sahip Bir Game Pad Varmıdır Bu Bütçede. "
F710 Ps Dizilimine Sahip.