Öneri Pc İçin GamePad Önerisi

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
5,657
Bütçe
500
Hikayeli Oyunları Oynamak İçin Game Pad Almayı Düşünüyorum Öneriniz Nelerdir.

Örnek Oyunlar: Detroit, Metro, Mass Effect, Witcher Gibi.

Hocam orijinal DS4 tercih edebilirsiniz. Onun dışında F710 Gamepad bakabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: -cN4
Hocam orijinal DS4 tercih edebilirsiniz. Onun dışında F710 Gamepad bakabilirsiniz.
Hocam Ps Tarzı Game Pad İstemiyorum Xbox Tarzı Tuş Dizilimine Sahip bir şey Varmıdır?

Steelseries'in guzel bir controlleri vardi birde arkadasinda dedigi gibi F710 kullanilabilir.
Ya Ben Kendimi Anlatamıyorum Yada Sen Okumadan Cevap Verdin "Xbox Kontrolcüsündeki Gibi Tuş Dizilimine Sahip Bir Game Pad Varmıdır Bu Bütçede. "
F710 Ps Dizilimine Sahip.

Ya Ben Kendimi Anlatamıyorum Yada Sen Okumadan Cevap Verdin "Xbox Kontrolcüsündeki Gibi Tuş Dizilimine Sahip Bir Game Pad Varmıdır Bu Bütçede. "
Tuş Dizilimi Mi Analog Dizilimi Mi ?
Evet Siz Anlatamamışsınız.

Gamesir t4 pro öneririm aktif olarak kullanıyorum memnunum.

Tuş Dizilimi Mi Analog Dizilimi Mi ?
Evet Siz Anlatamamışsınız.
Xbox Kontrolcüsündeki Gibi Dediğimde Gayet Anlaşılır Bir Cümle Oluyor Orayı Yanlış Yazmış Olabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamesir t4 pro öneririm aktif olarak kullanıyorum memnunum.
Kaliteli bir şey Midir 2 Gün Sonra Elimizde Kalmasın Markayı Bilmiyorum.

Xbox Kontrolcüsündeki Gibi Dediğimde Gayet Anlaşılır Bir Cümle Oluyor Orayı Yanlış Yazmış Olabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır Anlaşılır Falan Olmuyor , Tuş Dizilimi Ve Analog Dizilimi Farklı Şeyler. Belirtmeniz Gerekiyor.

F710 uzun zaman önce almıştım fazla kullandığım söylenemez ama benim aldığım fiyata kalitesini üst düzey karşıladı bence.

4 ay dır kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım inceleme videolarına bakabilirsin. Daha önce f710, monster pusat pro ve xbox 9. Nesil de kullandım xbox dan sonra bence alınabilecek en iyi kollardan.

Steelseries'in ki degil indirimle guzel fiyata alabilirsin.

Geri