o fiyatlara çok seçenek yok gibixbox beğenmiyorum, f310 kullandım ama beğenmedim kalas gibi
1k ya çıkarsan az daha ekle 1200 e falan xbox 9. nesil alİyi günler 500-600 civarı bütçem var gamepad almak istiyorum. İthalatçı garantili dualshock 4 ler var sizce nasıldır tavsiye verir misiniz?. PC için kullanacağım
BÜTÇE 1000 E kadar çıkmıştır
o fiyatlara çok seçenek yok gibi
Hocam 850 tl ye sadece 2 defa kullanılmış orijinal sony üreticili dualshock 4 buldum alınır mı1k ya çıkarsan az daha ekle 1200 e falan xbox 9. nesil al
Değil ama destek sıkıntılı.Dualshockları pc ye bağlamak çok zahmetli haberiniz olsun.
Üstüne biraz daha ekleyip Xbox kolu alın.İyi günler 500-600 civarı bütçem var gamepad almak istiyorum. İthalatçı garantili dualshock 4 ler var sizce nasıldır tavsiye verir misiniz?. PC için kullanacağım
BÜTÇE 1000 E kadar çıkmıştır
bende tam tersi, aldım memnun değilim iade ettim. Ayıplı mal satıldı, serviste işlem görmeden 3 defa geri döndü.logitech f710 aldım gayet memnunum
1200'e 9.nesil xbox mı?1k ya çıkarsan az daha ekle 1200 e falan xbox 9. nesil al
2. elbende tam tersi, aldım memnun değilim iade ettim. Ayıplı mal satıldı, serviste işlem görmeden 3 defa geri döndü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1200'e 9.nesil xbox mı?
Dualshockları pc ye bağlamak çok zahmetli haberiniz olsun.
hocam zahmet derken nasıl bir sıkıntısı varDeğil ama destek sıkıntılı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Üstüne biraz daha ekleyip Xbox kolu alın.