Bunu alın, bu bütçede daha iyisini bulacağınızı sanmıyorum.Arkadaşlar Pc için konsol arıyorum fifa oynamak için xbox ve playstation kolları çok pahalı çakmalarına da güvenemiyorum ama 150-250 TL arası öneriniz var mı
Xbox 360 kablolu gamepad'i var 100 küsür TL'ye. PC için en iyi seçenek Xbox gamepad'leri gibi duruyor. Driver alan kurmadan direkt her oyunda sıkıntısız oynayabilirsiniz Xbox ile. Ama güvenilir ve iyi bir Xbox gamepad aldığınızdan emin olun.Arkadaşlar Pc için konsol arıyorum fifa oynamak için xbox ve playstation kolları çok pahalı çakmalarına da güvenemiyorum ama 150-250 TL arası öneriniz var mı
Bu da olabilir ama kablolu Xbox 360 daha ucuz ve kullanımı daha kolay. Bir zamanlar kullanmıştım.Bunu alın, bu bütçede daha iyisini bulacağınızı sanmıyorum.
![]()
Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.trendyol.com/oem/xbox-3...anE2hSK1BKdOYp84B8RZiUYkiT8dJb7QaAuyWEALw_wcB bu olabilir meselaXbox 360 kablolu gamepad'i var 100 küsür TL'ye. PC için en iyi seçenek Xbox gamepad'leri gibi duruyor. Driver alan kurmadan direkt her oyunda sıkıntısız oynayabilirsiniz Xbox ile. Ama güvenilir ve iyi bir Xbox gamepad aldığınızdan emin olun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu da olabilir ama kablolu Xbox 360 daha ucuz ve kullanımı daha kolay. Bir zamanlar kullanmıştım.