Pc için joystick önerisi

Etrek

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar Pc için joystick arıyorum fifa oynamak için xbox ve playstation kolları çok pahalı çakmalarına da güvenemiyorum ama 150-250 tl arası öneriniz var mı

Son düzenleme:
Arkadaşlar Pc için konsol arıyorum fifa oynamak için xbox ve playstation kolları çok pahalı çakmalarına da güvenemiyorum ama 150-250 TL arası öneriniz var mı
Bunu alın, bu bütçede daha iyisini bulacağınızı sanmıyorum.

Arkadaşlar Pc için konsol arıyorum fifa oynamak için xbox ve playstation kolları çok pahalı çakmalarına da güvenemiyorum ama 150-250 TL arası öneriniz var mı
Xbox 360 kablolu gamepad'i var 100 küsür TL'ye. PC için en iyi seçenek Xbox gamepad'leri gibi duruyor. Driver alan kurmadan direkt her oyunda sıkıntısız oynayabilirsiniz Xbox ile. Ama güvenilir ve iyi bir Xbox gamepad aldığınızdan emin olun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu alın, bu bütçede daha iyisini bulacağınızı sanmıyorum.
Bu da olabilir ama kablolu Xbox 360 daha ucuz ve kullanımı daha kolay. Bir zamanlar kullanmıştım.

Xbox 360 kablolu gamepad'i var 100 küsür TL'ye. PC için en iyi seçenek Xbox gamepad'leri gibi duruyor. Driver alan kurmadan direkt her oyunda sıkıntısız oynayabilirsiniz Xbox ile. Ama güvenilir ve iyi bir Xbox gamepad aldığınızdan emin olun.

Bu da olabilir ama kablolu Xbox 360 daha ucuz ve kullanımı daha kolay. Bir zamanlar kullanmıştım.
https://www.trendyol.com/oem/xbox-3...anE2hSK1BKdOYp84B8RZiUYkiT8dJb7QaAuyWEALw_wcB bu olabilir mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,169
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri