Neler Yeni

Çözüldü✓ PC İÇİN MİKROFON TAVSİYESİ LAZIM !!!

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,176
İsim
Mehmetcan
Boya M1 f/p olarak bunu biliyorum fakat yaka mikrofonu haricinde uyguna kaliteli diyecek bi mikrofon bilmiyorum bizim bu konuda bilgiler biraz eskide kaldı :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

güvenmemek için siteye girmek yeterli değil mi sizce de?
güvenilir site değil demiyorum ama güvenmeyen insan da haksız mı yani .d
Hocam zaten orda ciddi soruğumu belirttim yani neyine güvenmiyorsa o konu hakkında bilgilendirelim diye Tabi boş kampanya vs. Var o ayrı Ama genelde açıklamadaki ve fotodaki ürün ne ise o geliyor sadece boyut farkı oluyor veya fotodakinden daha kalitesiz oluyor kıyafetler

erencavdarr

80+ Bronze
Hocam zaten orda ciddi soruğumu belirttim yani neyine güvenmiyorsa o konu hakkında bilgilendirelim diye Tabi boş kampanya vs. Var o ayrı Ama genelde açıklamadaki ve fotodaki ürün ne ise o geliyor sadece boyut farkı oluyor veya fotodakinden daha kalitesiz oluyor kıyafetler
her şeye bedavaymış çok indirimmiş gibi sitede 5 dkda 50 tane kampanya pop-upları çıkıp duruyor bunlar izlenim açısından dolandırıcı sitesi vari bir görüntü veriyor ama hepsi çürük değil tabi bunu biliyoruz

site güvenilirlik açısından iyi seviyede sadece uzaktan görüntü ofsayt :D

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,176
İsim
Mehmetcan
her şeye bedavaymış çok indirimmiş gibi sitede 5 dkda 50 tane kampanya pop-upları çıkıp duruyor bunlar izlenim açısından dolandırıcı sitesi vari bir görüntü veriyor ama hepsi çürük değil tabi bunu biliyoruz
İşte bende zaten sorunlar olduğunu söylüyorum aslında sorun değil'de Gereksiz kampanya Bunu türk firmalarıda yapıyor mesela *epsi*urada indir kayıt ol 1000TL kupon kazan diyor yapıyorsun sonra olmuyor araştırıyorsun ilk 100 kişi diyor vs.

Ama genel olarak ürünlerde kalite veya kıyafetlerde boyut farkı dışındaki bazı istisnalar hariç sorun olmuyor onu demek istiyorum mesela Temu sayesinde
Ülkecek Aula F75 ve Ajazz 159 Pro/Apex gibi Çok çok iyi ürünlere çok ucuza sahip olduk ve şuan herkes Sorunsuz kullanıyor 😁

Yani zaten dediğim mikrofonun yorumlarında baya türkiye'den alanlar var görsel ve yorum var baya

erencavdarr

80+ Bronze
Yani zaten dediğim mikrofonun yorumlarında baya türkiye'den alanlar var görsel ve yorum var baya
biliyorum hocam ürün özelinde konuşmadım zaten ama yine de temkinli olmak önemli

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,176
İsim
Mehmetcan
biliyorum hocam ürün özelinde konuşmadım zaten ama yine de temkinli olmak önemli
Katılıyorum.

Bu sadece temu için değil Bilinçli bir kullanıcı nerden alışveriş yaparsa yapsın temkinli olmalı Yorumları ve değerlendirmeleri incelemeli (ve Bot yorumlarınada dikkat etmeli )

erencavdarr

80+ Bronze
temudan ajazz 159pro almanın olası yaşayacağım problemlerde garantisi olmaması açısından benim için 800₺'lik
risk alışverişi olduğunu söyledim (öğrenciyim) tabi bi tur linç geldi :D benim için en büyük eksisi bu elektronik ürünlerde

yani bütçem olduğunda vxe r1 gibi bir ürünü alıp gönül rahatlığıyla kullanmak daha cazip geliyor bilmiyorum çoğu kişi katılmıyor ama .d

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Lloyd
Selamlar yayında kullanmak için bir mikrofon arıyorum. Bütçem maks 800 tl civarında. Yardımcı olursanız memnun olurum. Ben bir tane buldum ama sizinde görüşlerinizi almak isterim.
2. el Trust Mantis, Thronmax M8 bakılabilir. Bu bütçede 2. el bile zorken düzgün sıfır bir mikrofon bulmak pek mümkün değil, BM800 de buna dahil. Birkaç yaka mikrofonu var ama bir şey beklememek lazım.

Top Bottom