hawkddf 80+ Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 307 5 Ocak 2025 #1 Bütçe 3000 Pc için soundbar arıyorum. Boyutu büyük olmasın çünkü masamda pek fazla yer yok. Bu fiyat bandında ne önerirsiniz?
Pc için soundbar arıyorum. Boyutu büyük olmasın çünkü masamda pek fazla yer yok. Bu fiyat bandında ne önerirsiniz?
H hopecrash 80+ Bronze Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 978 5 Ocak 2025 #2 Razer Leviathan V2 X eylülden beri kendim de kullanıyorum. sesi falan gayet iyi. razer'in bir dünya çöp yazılımını kurması dışında bence eksisi yok.
Razer Leviathan V2 X eylülden beri kendim de kullanıyorum. sesi falan gayet iyi. razer'in bir dünya çöp yazılımını kurması dışında bence eksisi yok.
hawkddf 80+ Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 307 7 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 hopecrash yazmış: Razer Leviathan V2 X eylülden beri kendim de kullanıyorum. sesi falan gayet iyi. razer'in bir dünya çöp yazılımını kurması dışında bence eksisi yok. Devamı için tıklayın... Hocam bütçeyi aşıyor.
hopecrash yazmış: Razer Leviathan V2 X eylülden beri kendim de kullanıyorum. sesi falan gayet iyi. razer'in bir dünya çöp yazılımını kurması dışında bence eksisi yok. Devamı için tıklayın... Hocam bütçeyi aşıyor.