Neler Yeni

Yardım PC için Xbox 9. Nesil vs. DualSense vs. GC 30 V2

Hangi gamepad tercih edilmeli?

• PS5 DualSense

Oylar: 0 0.0%
  • Xbox 9. Nesil

Oylar: 16 100.0%
  • MSI GC 30 V2

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    16

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
.
Arkadaşlar PC platformunda sorunsuz bir gamepad arıyorum. D-Pad ile oynuyorum, analogla değil. Yıllardır F310 ve F710 oynadım fakat artık bunların sorunlarından bıktım. Uzun süre dayanıklılık ve ergonomide yormayacak kaliteli bir gamepad arıyorum. Hangisi seçilmeli?

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,869
İsim
yusuf ecer
Yalvarırım 9. Nesil al. Dual shocktan geçtim bi nefes aldım. Dual shockla oyunların çoğunda bağlantı hatası, algılamama sorunları yaşıyordum nefesim daralıyordu. Xbox kolunu taktığın an her şeyle uyumlu. 3.parti yazılım aramana gerek kalmıyor uyum için.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
.
Yalvarırım 9. Nesil al. Dual shocktan geçtim bi nefes aldım. Dual shockla oyunların çoğunda bağlantı hatası, algılamama sorunları yaşıyordum nefesim daralıyordu. Xbox kolunu taktığın an her şeyle uyumlu. 3.parti yazılım aramana gerek kalmıyor uyum için.
Kral FIFA 23 ve Mortal Kombat 11 oynuyorum. Bu oyunlarda hiç sorun ve gecikme yaşamak istemiyorum. XBox alıp geçeyim mi DualSense'te kablosuz sorun yaşatır mı?

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,666
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Hocam D-Pad yeri farklı. Buna alışabilir miyim? D-Pad ile oynuyorum.
Hayatta olduğun sürece alışamayacağın hiçbir şey yok, dert etme. DS almak kendi paranla kendini rezil etmen demek.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,869
İsim
yusuf ecer
Kral FIFA 23 ve Mortal Kombat 11 oynuyorum. Bu oyunlarda hiç sorun ve gecikme yaşamak istemiyorum. XBox alıp geçeyim mi DualSense'te kablosuz sorun yaşatır mı?
Xbox kolu hem ölü bölge açısından hem de uyumluluk açısından daha iyi. Mortal kombatta üçüncü parti uygulama ile çalıştırabiliyordum benim dual shocku, fifada direkt çalışıyordu. Başka oyunlar oynamak istersen çok sıkıntı ps kolları. Forzada algılamıyordu bile mesela. Bu sorunlardan bıktığım için xboxa geçtim ben.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
.
Xbox kolu hem ölü bölge açısından hem de uyumluluk açısından daha iyi. Mortal kombatta üçüncü parti uygulama ile çalıştırabiliyordum benim dual shocku, fifada direkt çalışıyordu. Başka oyunlar oynamak istersen çok sıkıntı ps kolları. Forzada algılamıyordu bile mesela. Bu sorunlardan bıktığım için xboxa geçtim ben.
MK'da sıkıntı çıkartıyorsa işimiz var. XBOX alıp keyfe bakmak gerekiyor sanırım. Sağ ol hocam detaylı yorumun için çok teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayatta olduğun sürece alışamayacağın hiçbir şey yok, dert etme. DS almak kendi paranla kendini rezil etmen demek.
Anladım hocam, sağ olun.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,869
İsim
yusuf ecer
MK'da sıkıntı çıkartıyorsa işimiz var. XBOX alıp keyfe bakmak gerekiyor sanırım. Sağ ol hocam detaylı yorumun için çok teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım hocam, sağ olun.
Rica ederim hocam. Doğru bir tercih yapmış olursunuz. Malzeme kalitesi olarak da daha premium hissettiriyor xbox kolları.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
.
Rica ederim hocam. Doğru bir tercih yapmış olursunuz. Malzeme kalitesi olarak da daha premium hissettiriyor xbox kolları.
Tek korkum yıllardır D-Pad'in alışılagelmiş yerinden farklı bir yere geçmiş olması. Umarım alışabilirim.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,869
İsim
yusuf ecer
Tek korkum yıllardır D-Pad'in alışılagelmiş yerinden farklı bir yere geçmiş olması. Umarım alışabilirim.
İlla alışırsınız hocam, cod apex gibi oyunlar kadar çok çok alışmış olmanıza gerek yok zaten.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
Xbox 9.nesil al

Top Bottom