Neler Yeni

Pc im mavi ekran verdi ama garip bir mavi rkran

arweon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Göktuğ Uzun
Bundan 4 5 ay once kasa pc aldim 4070 li kasa boyle valoranttayken bi anda mavi ekran verdi ama mavi ekran tum ekrani kaplamiyordu yuksrida valorant assagida mavi ekranin :( isareti ve yazilari vardi ama uste valorant oldugu icin bazi yazilari gozukmuyordu birde mavi ekran boyle şeffaf gibiydi

cah7446

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bünyamin Ömer Asrın Yelis
Bundan 4 5 ay once kasa pc aldim 4070 li kasa boyle valoranttayken bi anda mavi ekran verdi ama mavi ekran tum ekrani kaplamiyordu yuksrida valorant assagida mavi ekranin :( isareti ve yazilari vardi ama uste valorant oldugu icin bazi yazilari gozukmuyordu birde mavi ekran boyle şeffaf gibiydi
bios güncelle geçer

cah7446

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bünyamin Ömer Asrın Yelis
bios guncellemelerimi yapmadim korkudan elektrik korkusundan
elektirik kesintisi yaşanacağı saatleri sana sms olarak bildirmeden keserler ve sistemin zarar görürse sisteminin aynısından aldırırsın ki öyle çok uzun süren bir şey de değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

elektirik kesintisi yaşanacağı saatleri sana sms olarak bildirmeden keserler ve sistemin zarar görürse sisteminin aynısından aldırırsın ki öyle çok uzun süren bir şey de değil
ayrı yetten yeni çıkan anakartlarda böyle bir ihtimale karşı kendini korumaya yönelik 2. bir bios da duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,183
Üyeler
165,939
Son üye
FrqheR
Top Bottom