Neler Yeni

Pc ısınıyo buz koysam nolur?

Dejour

80+ Bronze
Soğukta yanan ateşe su dökmek gibi bir şey

Kapiciveyselefendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus emre yapar

Aware

80+ Silver
Performansa alakası yoktur elbette ama bakın şuan ayağımın ucu değiyo adaptöre ve 2 saniye sonra çekmek zorunda kalıyorum çok sıcak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi işe yaramaz mı yani?
Telefonda deneyeni görmüştüm belki 3-4 derece anca düşürür.

Dejour

80+ Bronze
Performansa alakası yoktur elbette ama bakın şuan ayağımın ucu değiyo adaptöre ve 2 saniye sonra çekmek zorunda kalıyorum çok sıcak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi işe yaramaz mı yani?
Fan deneyin en azından sıvı teması riski yok

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
halil

Kapiciveyselefendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus emre yapar
kanka dediğimi yap sen benim öyle işlemiyor fazla bende yaptım fan çalıştırıyorum ara boşluklardan altındada fan var etki etmiyor tek çare dediğim gibi termal macun yenileme fanların temizlenmesi vs
Pc zaten 6 7 yıllık ama taş gibi pc gta 5 falan bile açıyo 3000 kelime biliyo ama hiç termal macun falan yenilenmedi aldığımızdan beri bi bilgisayarcıya götürüp yaptırsam ısınması falan azalır herhalde

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
ben yapıyorum ustu kapalı buz kabımiz vardı onu kullanıyoruz, su deymediği sürece bişey olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Serdar Mehmet
Pc zaten 6 7 yıllık ama taş gibi pc gta 5 falan bile açıyo 3000 kelime biliyo ama hiç termal macun falan yenilenmedi aldığımızdan beri bi bilgisayarcıya götürüp yaptırsam ısınması falan azalır herhalde
çok etkiler benimki 2 yıl önce öyleydi gta falan rahat oynamaya başladım yine oldu pzt götürücem bende dediğimi yap yok buz falan filan unut kapat pcyi 2 gün idare et

Top Bottom