Pc ısınıyo buz koysam nolur?

PC ile alakası var mı ? Performansını etkiler mi ben sanmıyorum.
Performansa alakası yoktur elbette ama bakın şuan ayağımın ucu değiyo adaptöre ve 2 saniye sonra çekmek zorunda kalıyorum çok sıcak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soğukta yanan ateşe su dökmek gibi bir şey
Bi işe yaramaz mı yani?

Performansa alakası yoktur elbette ama bakın şuan ayağımın ucu değiyo adaptöre ve 2 saniye sonra çekmek zorunda kalıyorum çok sıcak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi işe yaramaz mı yani?
Telefonda deneyeni görmüştüm belki 3-4 derece anca düşürür.

kanka dediğimi yap sen benim öyle işlemiyor fazla bende yaptım fan çalıştırıyorum ara boşluklardan altındada fan var etki etmiyor tek çare dediğim gibi termal macun yenileme fanların temizlenmesi vs
Pc zaten 6 7 yıllık ama taş gibi pc gta 5 falan bile açıyo 3000 kelime biliyo ama hiç termal macun falan yenilenmedi aldığımızdan beri bi bilgisayarcıya götürüp yaptırsam ısınması falan azalır herhalde

ben yapıyorum ustu kapalı buz kabımiz vardı onu kullanıyoruz, su deymediği sürece bişey olmaz

Pc zaten 6 7 yıllık ama taş gibi pc gta 5 falan bile açıyo 3000 kelime biliyo ama hiç termal macun falan yenilenmedi aldığımızdan beri bi bilgisayarcıya götürüp yaptırsam ısınması falan azalır herhalde
çok etkiler benimki 2 yıl önce öyleydi gta falan rahat oynamaya başladım yine oldu pzt götürücem bende dediğimi yap yok buz falan filan unut kapat pcyi 2 gün idare et

Geri