biostan usb power ayarlarını değiştirmen lazım. o zaman usb gücünüde kesecektir. he önemli bi detay mı hayır değil.selamın aleyküm arkadaşlar bilgisayarımı kapatıyorum ama mouse pad mouse ve kulaklık ışıkları yanmaya devam ediyor kasayı arkadan kapatınca sönüyor neden böyle oluyor ?
Hep psudan mı kapatmam gerekiyor?çok normal, usb bağlantısı güç sağlamaya devam ediyor. psu yu kapatınca ışıklar söner.
darısı pazara![]()
Bilgisayarı kapatınca arkasından kapatmam sorun olur mu pekş uzun kullanımda ?biostan usb power ayarlarını değiştirmen lazım. o zaman usb gücünüde kesecektir. he önemli bi detay mı hayır değil.
hayır olmaz hiçbirşey farketmez kaliteli psu kullanıyorsan pcyi kapattıktan sonra tuştan gücü kesmek anlam ifade etmeyecektir. genelde uzun süre kullanmayacaksan örn 1 ay tatile gideceksin tuştan kapatırsın veya fişi çekersin.Hep psudan mı kapatmam gerekiyor?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bilgisayarı kapatınca arkasından kapatmam sorun olur mu pekş uzun kullanımda ?
Işıklar sürekli yanıyor bende her kapattığımda tuşuda kapatıyorumhayır olmaz hiçbirşey farketmez kaliteli psu kullanıyorsan pcyi kapattıktan sonra tuştan gücü kesmek anlam ifade etmeyecektir. genelde uzun süre kullanmayacaksan örn 1 ay tatile gideceksin tuştan kapatırsın veya fişi çekersin.
o zaman anakartının marka modeline göre biostan usb gücünü kesme ayarını yap, sistemi normal windowstan kapattığında da ışıkların kapandığını göreceksin tuştan kapatmana gerek kalmayacak.Işıklar sürekli yanıyor bende her kapattığımda tuşuda kapatıyorum
Biosu nasıl açarım anlamıyorum da yardımcı olurmusuno zaman anakartının marka modeline göre biostan usb gücünü kesme ayarını yap, sistemi normal windowstan kapattığında da ışıkların kapandığını göreceksin tuştan kapatmana gerek kalmayacak.