Pc kasa için fan önerisi

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
512
SELAMÜN ALEYKÜM
Pc için 6 adet fan almak istiyorum hamgi modelleri önerirsiniz ve toplam 9 fan olacak fazladan bir aparat almam lazımmı.Rgb de olmasını istiyorum ve sessiz olursa çok iyi olur.(bütçem varsa bu bütçede 2000tl eğer gerçekten değecekse 3000 de olur.),(siyah,normal fanın içinde rgb olanlar gibi olmasını istiyorum öbürlerine uyması açısından)

Son düzenleme:
Bu themalrifht sesli çalışıyormuş sanırım öyle duydum yoksa benşmde aklımda o vardı.

Yeni arctic f12 pwm pst aldım. Çok sessiz. Ekstra kabloya gerek yok her şey içinden çıkıyor.

Evet o markanınkiler sessizmiş falat rgb si yok maalesef onunda.
Bunların özellikleri ve estetiği fiyatına göre hoşuma gitti.Incelemesine denk gelmedim ama severim böyle riskli işleri:) Henüz gelmedi daha. Gelirse bir inceleme yaparım belki
1000052565.webp

Bunların özellikleri ve estetiği fiyatına göre hoşuma gitti.Incelemesine denk gelmedim ama severim böyle riskli işleri:) Henüz gelmedi daha. Gelirse bir inceleme yaparım belki
Alıntıyı görüntüle
Görüntü olarak gerçekten gğzel gözüküyor falat bunları alırsam kasadaki öbür fanlar fsrklı olduğu için sırıtıcak biraz ama gerçekten güzel gözüküyor.hayırlı olsun hocam şimiden sizin için.🙂

Geri