varsa fönle falan yap yere havlu serip ben öyle yapıyorumhava püskürtme degilde elektrik süpürgesiylede tozları cekenler varmıs öyle temizlesek olurmu benim evde açık balkon yok cünkü
varsa fönle falan yap yere havlu serip ben öyle yapıyorumhava püskürtme degilde elektrik süpürgesiylede tozları cekenler varmıs öyle temizlesek olurmu benim evde açık balkon yok cünkü
Hocam fanları tutun sakın dönmesin o şekilde yapabilirsiniz eğer fanlar dönerse anakarta elektrik gidip anakartınızı bozabilirhava püskürtme degilde elektrik süpürgesiylede tozları cekenler varmıs öyle temizlesek olurmu benim evde açık balkon yok cünkü
Yok mu bir babayiğit gitsin arkadaşımızın bilgisayarını halletsin.
İstanbulda olsaydım Çay misafirin olup bedavaya yapardım diyip gülerdik. Benim oraya gelmem için uçağa ihtiyacım var![]()
Bileşenlere oldukca hassas davran dostum. İyi şanslar.Bakalım denk gelirsek ben halledicem![]()
bilgi icin cok saol dostumHocam fanları tutun sakın dönmesin o şekilde yapabilirsiniz eğer fanlar dönerse anakarta elektrik gidip anakartınızı bozabilir
havaya ucusuyo ama hocam herseyvarsa fönle falan yap yere havlu serip ben öyle yapıyorum