Pc kurulum destek lazım

Reaksiyon skoru
35
Arkadaşlar PC bileşenlerini sipariş verdim. Kurulum için gerekli olan sıralamalarda yardımcı olabilir misiniz? Yıllar önce toplamıştım fakat şuanda teknoloji bayağı ilerledi .😊 Şimdiden herkese teşekkür ederim 🤲🤲

Ryzen 5 3600x
AMD rx 5600 xt
Sistem bileşenlerinin tamamını atarmısın ve parçalar şuan elindemi yoksa daha gelmdimi bu arada biz buradan ne kadar anlatabiliriz bilemem youtube technopat adlı kanalın ryzen sistem toplama videolarına bir göz atın derim

Sistem bileşenlerinin tamamını atarmısın ve parçalar şuan elindemi yoksa daha gelmdimi bu arada biz buradan ne kadar anlatabiliriz bilemem youtube technopat adlı kanalın ryzen sistem toplama videolarına bir göz atın derim
Ryzen 5 3600x
MSI b450 gaming plus max 4133 MHz
Asus rog strix rx 5600 XT
Patriot viper steel 3200 MHz 8gb x 2 adet
High power 80+ 600w Psu
Post automatically merged:

Kasa
Psu
Ram
İşlemci
Siparislerini verdim anakart ve ekran kartı konusunda 2 seçenek arasında kaldım
Rtx 2070 nvdia arasında kaldim

PC toplama yardım :
dostum yazardım ama yazmaya eridim telefon klavyesi beni kanser ediyor hem videoda görerek anlamadığın noktaları bize sorarak daha sağlıklı olur

Ryzen 5 3600x
High power 80+ 600w Psu

Kasa
Psu
Ram
İşlemci

dostum yazardım ama yazmaya eridim telefon klavyesi beni kanser ediyor hem videoda görerek anlamadığın noktaları bize sorarak daha sağlıklı olur
Eyvallah kardeşim bunlarda sıkıntı yok kasa içi kurulumu az çok biliyorum asıl öğrenmek istediğim sistemin nasıl kuruldugu

Eyvallah kardeşim bunlarda sıkıntı yok kasa içi kurulumu az çok biliyorum asıl öğrenmek istediğim sistemin nasıl kuruldugu
bu size baya bir yardımcı olacaktır

bu size baya bir yardımcı olacaktır
Eyvallah başkan hemen inceliyorum

Ryzen 5 3600x
High power 80+ 600w Psu

Kasa
Psu
Ram
İşlemci

ekran kartı olarak hangisini seçeceksin bence bir konu aç onu mu almalıyım bu ekran kartını ı ona göre driver atacağım
anakarttada aynı şeyi uygula

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,352
Üyeler
191,077
Son üye
uçantraktör
Geri