Neler Yeni

Mavi Ekran Pc mavi ekran verdi açılmıyor

Senoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mert
Pcye yeni bir kullanıcı eklemeye çalışıyordum microsoft hesabıyla. Daha sonra pini birkaç kez yanlış girdim ve yeniden başlatmamı söyledi yeniden başlata bastım mavi ekran verip durdu. Güç düğmesinden kapatıp tekrar denediğimde pc açılmadı sürekli bu yazılar çıkıp duruyor pc açılmıyor. Sorun nedir ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz.

Ekler

• IMG_4355.jpeg
    IMG_4355.jpeg
    1.4 MB · Hit: 16
  • IMG_4358.jpeg
    IMG_4358.jpeg
    1.4 MB · Hit: 16
  • IMG_4354.jpeg
    IMG_4354.jpeg
    1.1 MB · Hit: 11
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Yuzarsef
güvenli modda açmaya çalışır mısın (varsayılan güvenli mod tuşu f8'dir)

Lante

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muharram Ertekin
ben de yeni aldığımda aynı sorunla karşılaşıyordum ekran kartını hatalı göndermişlerdi çalışmıyordu bi görüntü bağdaştırıcılarından düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol et istersen ama mavi ekranın kapsamı çok geniş.

Senoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pcye yeni bir kullanıcı eklemeye çalışıyordum microsoft hesabıyla. Daha sonra pini birkaç kez yanlış girdim ve yeniden başlatmamı söyledi yeniden başlata bastım mavi ekran verip durdu. Güç düğmesinden kapatıp tekrar denediğimde pc açılmadı sürekli bu yazılar çıkıp duruyor pc açılmıyor. Sorun nedir ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz.
Dün gece bu şekilde bıraktıktan sonra şimdi uyanıp tekrar normal bi şekilde power tuşuna bastım ve bu ekranları gösterip açıldı pc hiçbirşey değişmedim sadece bi süre geçmiş oldu. Neden böyle olmuş olabilir acaba.

Ekler

• IMG_4360.jpeg
    IMG_4360.jpeg
    1.6 MB · Hit: 6
  • IMG_4361.jpeg
    IMG_4361.jpeg
    2.1 MB · Hit: 6
  • IMG_4362.jpeg
    IMG_4362.jpeg
    1.9 MB · Hit: 6
Top Bottom