Neden satacaksın önemli olan bu?KONU BAŞLIKTAKİ GİBİ SİZCE PCH GG6 PC Mİ SATMALI MIYIM BEKLEMELİ MİYİM? VEYA SATARSAM DAHA İYİSİNİ ALABİLİR MİYİM?
12K YA SATILIR MI VEYA 11.5KKaça sattığın önemli.
NOT: SİSTEMİM PCH GG6 AMDKaça sattığın önemli.
bana kalırsa satma şimdi satsan belki onun aynısını alamayacaksın ama bu sattıktan sonra pc alıcam diyorsan geçerli başka yere kullanman gerekiyorsa sana kalmış bir şey az para değil 12kKONU BAŞLIKTAKİ GİBİ SİZCE PCH GG6 PC Mİ SATMALI MIYIM BEKLEMELİ MİYİM? VEYA SATARSAM DAHA İYİSİNİ ALABİLİR MİYİM?
diyelim ki 12k ya sattım peki daha iyisini alabilir miyim ben sattıktan hemen sonra pc almayı düşünüyorumbana kalırsa satma şimdi satsan belki onun aynısını alamayacaksın ama bu sattıktan sonra pc alıcam diyorsan geçerli başka yere kullanman gerekiyorsa sana kalmış bir şey az para değil 12k
Alabileceğini sanmıyorum ekran kartı tek başına 6-7 :|diyelim ki 12k ya sattım peki daha iyisini alabilir miyim ben sattıktan hemen sonra pc almayı düşünüyorum
2.el 3060 alabilirsin ama bende satmanı önermemdiyelim ki 12k ya sattım peki daha iyisini alabilir miyim ben sattıktan hemen sonra pc almayı düşünüyorum
O fiyatlara imkansız.12K YA SATILIR MI VEYA 11.5K
Mesaj otomatik birleştirildi:
NOT: SİSTEMİM PCH GG6 AMD
Bu fiyata satarsan 1660 superli sistem dizersin.12K YA SATILIR MI VEYA 11.5K
Mesaj otomatik birleştirildi:
NOT: SİSTEMİM PCH GG6 AMD
Atma riskediyelim ki 12k ya sattım peki daha iyisini alabilir miyim ben sattıktan hemen sonra pc almayı düşünüyorum