bu sene ya yeni bir toplama pc yada yeni bir iphone alacağım . telefonum oldukça eskidi ve yavaş ancak bilgisayarımda öyle sizce hangisini almalıyım bütçe en fazla 9000 tl lütfen yok 2000 bine telefon geriye kalanla pc falan yazmayın çünkü öyle bir seçeneğim olmayacak bir de yeni monitör alacağım için
Bence bilgisayar tercih edin. Hem telefon üzerinden yapabikeceğiniz neredeyse her şeyi hatta daha fazlasını bilgisayar üzerinden yapabilşrsiniz. Hem daha masraflı olan o çünkü. Sonra elinize para geçtikçe 2000Tl altına da işinizi görecek bir telefon alabilirsiniz.
bu sene ya yeni bir toplama pc yada yeni bir iphone alacağım . telefonum oldukça eskidi ve yavaş ancak bilgisayarımda öyle sizce hangisini almalıyım bütçe en fazla 9000 tl lütfen yok 2000 bine telefon geriye kalanla pc falan yazmayın çünkü öyle bir seçeneğim olmayacak bir de yeni monitör alacağım için
Dostum sana şöyle diyeyim telefonumu daha yeni aldım ve yeni pc toplamak istiyorum 2 ay öncesine telefonum olmadığı zamana gidip keşke aileme bilgisayar almak istiyorum deseydim.
Çünkü bilgisayarda her şeyi yapabiliyorum telefonu sadece iletişim için kullanıyorum.
Kesinlikle PC
Kardeşim bu tercih sana bağlı değil mi ? Ne gibi beklentiler içindesin telefon ve pc hakkında. Ona göre söyleyelim. Mesela oyun oynamayı evde fazla vakit geçiriyorsan telefondan belli bir süre sonra sıkılırsın. Hem uzun süre telefon oynamak telefona da zara verir batarya falan. İkisi de önemli ben senin yerinde olsam bütçeme göre ikisinide sıfır alırdım.
Aslında olabilir. Bilgisayarın bütün parçalarını hemen şimdi toplamak zorunda değilsin. 1 senelik süreçte para birikterek elde edebilirsin. Telefon için kullanıcısı olduğum Meizu 16th önerebilirim.