Pc mi Telefon mu ?

Temberi

80+
Reaksiyon skoru
150
Bu sene lise başlayacağım ve ya yani bi toplama pc yada yeni bi telefon alacağım (iphone 11) kamerayla fotoğraflar çekiyorum ve bunları telefonda düzenliyorum ancak bilgisayar oynamaktanda çok hoşlanıyorum lisede hangisi daha çok lazım olacak bilmiyorum NOT:bütçe en fazla 9000 tl lütfen 2000 le telefon gwriye kalan pc demeyin çünkü monitör ve koltukta alacağım zaten sadece bu iki 3000 yapıyor geriye 6000 kalıyor

Bu sene lise başlayacağım ve ya yani bi toplama pc yada yeni bi telefon alacağım (iphone 11) kamerayla fotoğraflar çekiyorum ve bunları telefonda düzenliyorum ancak bilgisayar oynamaktanda çok hoşlanıyorum lisede hangisi daha çok lazım olacak bilmiyorum NOT:bütçe en fazla 9000 tl lütfen 2000 le telefon gwriye kalan pc demeyin çünkü monitör ve koltukta alacağım zaten sadece bu iki 3000 yapıyor geriye 6000 kalıyor
Kardeşim oyun oynamayı seviyorsan ki öyledir kesinlikle bilgisayar al

ben de zamanında ikisi arasında kalmıştım (liseye geçmeden önce) sonra lisede yurtta kalmaya başlayınca telefona karar verdim ve telefon aldım. pişman değilim.

Benim gibi ikilemde kalıp telefon alıpta pişman olan bar mı ?

Bu senin bu cihazlarla ne yapacağına bağlı telefonla montaj yapmak biraz zor oluyordur diye tahmin ediyorum. Benim fikrim bu lise döneminde gaming kasa yerine laptop alman 5000 TL bandında geri kalan bütçen ile de güzel bir telefon al işin görülür bu benim fikrim tabii ki.

Kardeşim lisede sana yardımcı olucak şey pc ben lise 2 ye gidyorum hocalar bize grup kuruyor ödev yaptırıyor ve slayt yapıyoruz sunu hazırlıyoruz ve sana lisede telefon hiçbir işine yaramaz sana yarayıcak olan pc

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,011
Üyeler
187,763
Son üye
tifocya
Geri