Hiç öyle iphone 12 falan almaya gerek olduğunu düşünmüyorum tamamen para israfı telefonlara o kadar para vermek (iphone kötülemiyorum) Daha ucuz fiyatlara seni geçindirecek telefonlar bakabilirsin Xiaominin uygun fiyatlı telefonlarına bakabilirsin lazımsa ama bilgisayarı sadece ''oyun cihazı'' olarak görme, lisede bize geçirdikleri gibi sana da bir sürü performans ödevlerini projeleri slaytları kakalayacaklar, sürekli araştırman bilgi alman gerekecek, arada kafanı dağıtmak için oyun oynaman da gerekecek. Ayrıca önceden çalışmış bir bireysen o kadarda zor değil lise dönemi, 10.sınıf sadece zorlardan biri o kadar, adapte olursan fazla stres yapmadan geçecektir zaten. Kendini yoğun ders çalışmaya atama, her gün işlediğin konuların tekrarını yap gözden geçir 1-2 saat, sonra 1 saat kadar PC takıl oyun oyna arkadaşlarınla, haftasonları zaten okul yok, otur 2-3 saat kendi kararına göre ders çalış testler çöz sonra otur PC'ye birdaha akşam 10'a kadar kalkma. Bilgisayarı kötüleyen kim varsa hepsinin..... Benim diyeceklerim bu kadar inşallah fikir edinebilmişindir.