SüleymanÇakır.
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,923
Montaj yapmayı bilmiyorum ve bunları bulamadım siyah olanlar kasadan çıkanlar sarı gibi olanlar psu dannerden geliyor bunlar psu dan ise hepsini biryere takmak zorunda değilsiniz
Hocam tanım kablolarını takmıyorum 3 tane var anakartta 1 tane yer var ne yapacamKasadan çıkanlar rgb kontrolcüler için felan olabilir
Siyah ve mavi uçlu kablo , usb portu için.nerden geliyor bunlar psu dan ise hepsini biryere takmak zorunda değilsiniz
Kasadan çıkanlar rgb kontrolcüler için felan olabilir
Şu işin içinden bir kalmayın varya bu arada üste yazdim 3 fan var 1 tane de fan takma yeri var ne yapacamSiyah , mavi uçlu kablo usb portu için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu videoyu izleyerek aklınızdaki karışıklıkları çözebilirsiniz.
Çoğaltma kablosu lazım hocam.Şu işin içinden bir kalmayın varya bu arada üste yazdim 3 fan var 1 tane de fan takma yeri var ne yapacam
Hocam molex le de oluyormuş galiba bu molexi nasi yapcamÇoğaltma kablosu lazım hocam.
Hangilerini birleştirecek hocamO molex ler fanların gucunu sagliyor molex kabloyu diger siyah molexler takiyorsun vve fan calisiyor
BirlestirecemHocam molex le de oluyormuş galiba bu molexi nasi yapcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangilerini birleştirecek hocam
Şu işin içinden bir kalmayın varya bu arada üste yazdim 3 fan var 1 tane de fan takma yeri var ne yapacam
Yalniz kasanin diger yuzune taraf takın goruntusu guzel olsunO molex ler fanların gucunu sagliyor molex kabloyu diger siyah molexler takiyorsun vve fan calisiyor
Bir de böyle taktım olmusmu